Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Burenruzie eindigde met fataal letsel

Geplaatst

op

Een burenruzie eindigde  maandagavond fataal. De levenspartner van de 34-jarige Giovanni Anipa kreeg op zondagochtend 25 oktober ruzie met hun 24-jarige buurman Sandrino B. Giovanni bemoeide zich met de ruzie waarbij er een vechtpartij ontstond tussen hem en Sandrino die zich met een eind hout bewapende en Giovanni daarmee op het hoofd sloeg waardoor die zwaar gewond raakte. Giovanni werd per eigen gelegenheid naar het Academisch ziekenhuis gebracht en overleed er de volgende dag.

Sandrino B. meldde zich op dinsdag 27 oktober aan bij de politie van het bureau Geyersvlijt en is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. Het ontzielde lichaam van Giovanni Anipa is ter obductie in beslag genomen. Het strafrechtelijk onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. – culturu.com

Reageer op dit bericht
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misdaad

Bijna 300 lockdownovertreders ernstig gewaarschuwd

Geplaatst

op

Lockdownovertreders Bekeurd

De politie heeft in het weekend van 20 tot 23 november, 293 lockdownovertreders in Paramaribo overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. Het gaat om personen die de lockdownregels hebben overtreden.

Deze burgers variëerden van individuen die zich op de openbare weg bevonden tot bezoekers van bars en cafes. De opgebrachte personen mochten om vijf uur‘s morgens naar huis, kort nadat zij ernstig waren aangesproken door een hulpofficier van justitie.

De politie doet een dringend beroep op de burgerij om de COVID-19-maatregelen in acht te nemen. Laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet ervoor zorgen dat het COVID-19 als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

Van 23 november tot en met 6 december geldt er een avondklok van 23:00 uur tot 05:00 uur.

Culturu.com

 

Lees verder

Misdaad

Jonge joyrider belandt op de IC

Geplaatst

op

Ambulance Suriname 1

Op dinsdag 17 november omstreeks 01.45 uur kreeg de politie van Lelydorp de melding van het Command Center, dat er aan de Indira Gandhiweg een auto over de kop was geslagen en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Aangekomen op de locatie trof de politie op het parkeerterrein van een winkelzaak een grijsgelakt voertuig aan met aanzienlijke schade. De 16- jarige mede inzittende O.J. werd zittend naast het voertuig aangetroffen. De bestuurder S.K., eveneens een jeugdige, was bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar.

Het bleek dat S.K. samen met OJ, zonder toestemming van zijn oom met de auto weg was gereden, waarna hij de Indira Gandhiweg op ging vanuit de richting van Latour en reed richting Lelydorp. S.K. verloor op een gegeven moment ter hoogte van een winkelzaak de controle over het stuur van het voertuig waarbij hij van de weg raakte en tegen een hulpmast van de EBS aankwam. Hierdoor sloeg de auto over de kop en kwam tegen de winkelzaak tot stilstand.

Met behulp van de brandweer is de bestuurder S.K. uit zijn beknelling gehaald. De gewonde  jongemannen werden per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht waar S.K.  in kritieke toestand ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. De bijrijder O.J. mocht na medische behandeling  de SEH verlaten.

De EBS mast brak in tweeën en de materiële schade van de winkelzaak is aanzienlijk. Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. – culturu.com

 

 
Lees verder

Meest gelezen