Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Broer brengt zus kapwonden toe

Geplaatst

op

Handboeien

 De 55-jarige Jozef C. is op woensdag 14 oktober, na afstemming met het Openbaar Ministerie, ingesloten voor mishandeling en vernieling. 

Jozef C kreeg een woordenwisseling met zijn zus en nam een scherp voorwerp.Toen de zus tijdens de ruzie het scherp voorwerp in zijn hand opmerkte, probeerde zij zichzelf in veiligheid te brengen. Zij rende de woning van een tante binnen en deed de deur van de woning op slot. Jozef ging zijn zus achterna, trapte de deur open, drong de woning binnen en bracht haar met het scherp voorwerp kapwonden toe.

De verdachte is aangehouden door de politie te Sneisi Kondre en overgedragen aan de recherche van regio Oost. De verdachte Jozef werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. – culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronny Hooikamp
dinsdag 27 oktober 2020 18:18

Dat is nog eens een leuke fijne broer.
Die moet maar een tijdje zijn zonden overdenken.
Elke dag lees ik hier van criminele toestanden.
Hebben we nog op die paar mensen die hier wonen ook wat verstandige en betrouwbare mensen over ?

Misdaad

Bijna 300 lockdownovertreders ernstig gewaarschuwd

Geplaatst

op

Lockdownovertreders Bekeurd

De politie heeft in het weekend van 20 tot 23 november, 293 lockdownovertreders in Paramaribo overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. Het gaat om personen die de lockdownregels hebben overtreden.

Deze burgers variëerden van individuen die zich op de openbare weg bevonden tot bezoekers van bars en cafes. De opgebrachte personen mochten om vijf uur‘s morgens naar huis, kort nadat zij ernstig waren aangesproken door een hulpofficier van justitie.

De politie doet een dringend beroep op de burgerij om de COVID-19-maatregelen in acht te nemen. Laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet ervoor zorgen dat het COVID-19 als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

Van 23 november tot en met 6 december geldt er een avondklok van 23:00 uur tot 05:00 uur.

Culturu.com

 

Lees verder

Misdaad

Jonge joyrider belandt op de IC

Geplaatst

op

Ambulance Suriname 1

Op dinsdag 17 november omstreeks 01.45 uur kreeg de politie van Lelydorp de melding van het Command Center, dat er aan de Indira Gandhiweg een auto over de kop was geslagen en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

Aangekomen op de locatie trof de politie op het parkeerterrein van een winkelzaak een grijsgelakt voertuig aan met aanzienlijke schade. De 16- jarige mede inzittende O.J. werd zittend naast het voertuig aangetroffen. De bestuurder S.K., eveneens een jeugdige, was bekneld in het voertuig en was niet aanspreekbaar.

Het bleek dat S.K. samen met OJ, zonder toestemming van zijn oom met de auto weg was gereden, waarna hij de Indira Gandhiweg op ging vanuit de richting van Latour en reed richting Lelydorp. S.K. verloor op een gegeven moment ter hoogte van een winkelzaak de controle over het stuur van het voertuig waarbij hij van de weg raakte en tegen een hulpmast van de EBS aankwam. Hierdoor sloeg de auto over de kop en kwam tegen de winkelzaak tot stilstand.

Met behulp van de brandweer is de bestuurder S.K. uit zijn beknelling gehaald. De gewonde  jongemannen werden per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht waar S.K.  in kritieke toestand ter verpleging werd opgenomen op de afdeling Intensive Care. De bijrijder O.J. mocht na medische behandeling  de SEH verlaten.

De EBS mast brak in tweeën en de materiële schade van de winkelzaak is aanzienlijk. Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. – culturu.com

 

 
Lees verder

Meest gelezen