Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Braziliaanse gouddelver doodgeschoten in Suriname

Geplaatst

op

Politie Suriname

De 44-jarige Braziliaan Francisco Sousa Da Cruz meer bekend als Baron, is doodgeschoten op een goudveld Tjili Pasie in het stuwmeergebied. De schutter is een Braziliaanse man bekend als Kabalodo.

Het juiste motief voor deze daad is nog niet bekend bij de politie. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer en de dader een oude vete hadden. Echter liepen zaken op de bewuste dag uit de hand met het dood schieten van Francisco tot gevolg.

Na het misdrijf vluchtte Kabalodo het bos in. Het slachtoffer heeft verwondingen opgelopen in zijn borststreek en zijn gelaat. Het lijk van Francisco Sousa Da Cruz is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Culturu.com

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen