Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bonuman ontkent verkrachting

Geplaatst

op

door

Jeffrey S. zit vanaf oktober 2018 vast op verdenking van verkrachting van een jonge vrouw. Hij heeft zich voorgedaan als culturele geneesheer. De man zou de vrouw een drankje hebben aangeboden, waarna zij duizelig werd en zich niet kon verzetten tegen het vergrijp. Vanaf zijn aanhouding heeft Jeffrey de verkrachting ontkend. Volgens hem heeft het slachtoffer om seks gevraagd. Hij zou haar niet hebben gedwongen. Zij zou hem hebben verteld over problemen in haar relatie en vroeg zelf om geld.

Aan rechter Maureen Dayala en officier van justitie Shanta Mahadew heeft de verdachte verteld, dat de vrouw rond haar verjaardag in september vorig jaar vaker in trance raakte. De vriend die zij toen had vond het nodig om haar voor de bonuman te brengen, omdat die goed in zijn werk zou zijn. Ze heeft de woning samen met haar moeder, broer en ex-vriend bezocht. In het diep Javaans heeft hij aan haar moeder verteld dat ze binnen veertien dagen zou sterven als zij geen hulp had gekregen. Ook haar broer, die als getuige is gehoord, heeft hetzelfde verteld.

Jeffrey S. heeft de hulpzoekenden voorgehouden, dat hij snel moest handelen om erger te voorkomen. Hij heeft het slachtoffer toen een drankje gegeven, waarna hij haar naar de kamer bracht. “Ik was machteloos en voelde me zwak”, heeft de jonge vrouw huilend verteld aan de magistraat. Na ongeveer een half uur alleen in de kamer te zijn gebleven, kwam het tweetal terug bij de rest.

Het slachtoffer heeft niet om hulp geroepen. Ook nadat ze weer bij haar moeder was, heeft ze niets verteld. “Ik was bang en schaamde me om erover te praten”, zei de vrouw toen advocaat Oscar Koulen aan haar vroeg waarom ze pas de volgende dag heeft gesproken over de verkrachting. De raadsman wilde van deskundigen horen of zij hadden onderzocht wat er precies in het drankje zat.  Voor Koulen is het bovendien ook vreemd, dat de aanwezige familieleden niet hebben ingegrepen toen bleek dat het slachtoffer zo lang alleen met de bonuman in de kamer is gebleven. De verdachte wordt op 4 november gehoord.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Alma

A no spotu. Krasi. Al wou dat meisje. Hij is toch een geneesheer. Niet vieze dingen doen.Advertentie

Misdaad

Twee mannen zwaar mishandeld in parkeergarage Delft

Geplaatst

op

door

Maandagochtend zijn twee mannen zwaar mishandeld in een parkeergarage aan het Vesteplein in Delft. De twee mannen kregen volgens getuigen eerder op de nacht ruzie met een andere groep mannen bij Club Sow (vrml Club Caesar). De tegenpartij werd hierna uit de club gezet.

Toen beide mannen vertrokken uit Club Sow en naar hun geparkeerde voertuig liepen die geparkeerd stond in de garage werden zij opgewacht door de groep mannen die uit de club waren gezet, bij aankomst bij de auto werden de mannen zwaar mishandeld, de bestuurder van de auto probeerde hieraan te ontkomen door weg te rijden maar knalde recht door de gevel van de parkeergarage en kwam tegen een muur tot stilstand.

De tegenpartij is hierna direct gevlucht, beide mannen bleven gewond achter. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Beide gewonden zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd en hierna vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de parkeergarage is groot, de beheerder moet deze schade herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de gebeurtenis.

Lees verder

Misdaad

Arrestatie na vondst twee doden huis in Hengelo

Geplaatst

op

door

De politie heeft na de vondst van twee lichamen in een huis aan de Julianalaan in het Gelderse Hengelo een verdachte aangehouden. De verdachte woont in hetzelfde huis. Hij had zich maandagochtend gemeld bij een ziekenhuis.

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers en de verdachte. Het is ook niet duidelijk of de verdachte gewond is en zich in het ziekenhuis liet behandelen, zei een woordvoerster van de politie.

De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak en heeft een mobiel kantoor bij de woning neergezet, van waaruit de rechercheurs hun werk kunnen doen. De woning ligt in een rustige woonwijk. De omgeving is afgezet met linten.

Lees verder

Meest gelezen

X