Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bolletjesslikker gepakt op Johan Adolf Pengel luchthaven

Geplaatst

op

door

Het Korps Politie Suriname heeft bericht dat het Bestrijding Internationale Drugs (BID) Team vorige maand de 64-jarige Theresia T. heeft aangehouden op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

De Nederlandse stond op punt van vertrek naar het buitenland, toen tijdens controle het vermoeden rees dat zij drugs het land uit wilde smokkelen. Zij werd aangehouden en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

De verdachte heeft later 80 cocaïne bolletjes via de natuurlijke weg uit haar lichaam verwijderd. Zij heeft tijdens haar voorgeleiding verklaard dat ze de cocaïne van iemand in Suriname had gekregen.

In afwachting van verder onderzoek is zij in verzekering gesteld.

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Iwan

Ze blijven het proberen met alle risico van dien. ze weten dat als een bolletje in je maag kapot gaat, ben je sowieso DOOD. toch doen ze het. GELD. is een vervloekt iets. mensen nemen zo een groot risico wetende dat je dood kan gaan ,en als nog doen ze het. en je kan gepakt worden en zoveel jaren achter slot en grendel gaan. waarom doe je jezelf zo iets vreselijk aan,. ga werken toch. je smokkel voor een persoon en die zit lekker op zijn gat te wachten totdat jij die risico voor hem neemt. deze mensen die anderen… Lees verder »

jordaan

Lekker leven van een uitkering in Nederland niet willen werken , maar wel de lef hebben om te slikken. 64 jaar oud. Wat wil mevrouw nog in haar leven , goud diamant. Goed dat zij in Suriname is aan gehouden, die kleine jongens hebben w.s niet meegewerkt om haar niet aan houden. In Nederland had zij 6 maanden moeten brommen met behoud van haar uitkering. In Suriname heb je geen luxe , ws vaker geslikt en nu valt zij door de maand.

Rudi

nu ze vastzit kan ze goed nadenken. is toch erg. hopelijk is deze OMA geen voorbeeld voor haar kleinkinderen. iedereen die dacht te slikken doe dat niet je speelt met je leven. voor een paar centen.Advertentie

Misdaad

Eis 6 jaar cel voor kluisjesroof Oudenbosch

Geplaatst

op

door

Tegen twee bewakers van de Rabobank in Oudenbosch is dinsdag bij de rechtbank in Breda 6 jaar cel geëist vanwege hun rol bij de geruchtmakende kluisjesroof in het filiaal. In het weekend van 2 tot 4 maart vorig jaar werden honderden kluisjes opengebroken.

Agron K. en Henri van W. zouden in de ogen van justitie samen met twee oud-collega’s de kraak hebben gepleegd, door onder meer deuren te openen en het alarm uit te zetten. De oud-collega’s zouden vervolgens zeker 24 uur bezig zijn geweest met het openbreken van alle kluisjes in de kluis.

De Rabobank heeft al 12 miljoen euro uitbetaald aan de gedupeerden. De bank claimde dinsdag bij de rechtbank 8,5 miljoen euro.

ANP

Lees verder

Misdaad

Politie Groningen zoekt man op compositietekening

Geplaatst

op

door

De politie van Groningen heeft een compositietekening verspreid van een man die in verband wordt gebracht met de gewelddadige dood van een 27-jarige man. Die overleed afgelopen dinsdag nadat hij was neergestoken op het Jaagpad.

De man op de tekening werd kort na het incident gezien door meerdere getuigen. Hij liep in de richting van de Ringweg. Hij droeg donkere bovenkleding en een zwarte pet. Hij zou tussen de 20 en 30 jaar oud zijn en tussen 1.70 en 1.80 meter lang. De politie zegt graag met hem in contact te komen. “Zijn rol is nog niet duidelijk”, aldus de politie.

De man is om het leven gebracht tijdens een rondje joggen, zo bleek eerder deze week uit een rouwadvertentie die zijn familie had laten plaatsen. Bij sportclubs in de omgeving van het Jaagpad werd de afgelopen dagen opgeroepen extra alert te zijn en afgelegen paadjes in de omgeving te vermijden.

ANP

Lees verder

Meest gelezen