Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bolletjesslikker gepakt op Johan Adolf Pengel luchthaven

Geplaatst

op

Het Korps Politie Suriname heeft bericht dat het Bestrijding Internationale Drugs (BID) Team vorige maand de 64-jarige Theresia T. heeft aangehouden op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

De Nederlandse stond op punt van vertrek naar het buitenland, toen tijdens controle het vermoeden rees dat zij drugs het land uit wilde smokkelen. Zij werd aangehouden en overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

De verdachte heeft later 80 cocaïne bolletjes via de natuurlijke weg uit haar lichaam verwijderd. Zij heeft tijdens haar voorgeleiding verklaard dat ze de cocaïne van iemand in Suriname had gekregen.

In afwachting van verder onderzoek is zij in verzekering gesteld.

3 Reacties

3 Reacties

 1. Iwan

  vrijdag 20 januari 2017 at 11:50

  Ze blijven het proberen met alle risico van dien. ze weten dat als een bolletje in je maag kapot gaat, ben je sowieso DOOD. toch doen ze het. GELD. is een vervloekt iets. mensen nemen zo een groot risico wetende dat je dood kan gaan ,en als nog doen ze het. en je kan gepakt worden en zoveel jaren achter slot en grendel gaan. waarom doe je jezelf zo iets vreselijk aan,. ga werken toch. je smokkel voor een persoon en die zit lekker op zijn gat te wachten totdat jij die risico voor hem neemt.
  deze mensen die anderen drugs in hun maag laten nemen hebben geen geweten want als jij weet dat iemand dood kan gaan dan laat je iemand het niet voor je doen. voor een beetje geld die je haar zou betalen. mensen leer je kinderen dat dit niet goed is. ze zit gevangen nu, en die persoon voor wie ze smokkelde loopt vrij rond.

 2. jordaan

  vrijdag 20 januari 2017 at 15:29

  Lekker leven van een uitkering in Nederland niet willen werken , maar wel de lef hebben om te slikken. 64 jaar oud. Wat wil mevrouw nog in haar leven , goud diamant. Goed dat zij in Suriname is aan gehouden, die kleine jongens hebben w.s niet meegewerkt om haar niet aan houden. In Nederland had zij 6 maanden moeten brommen met behoud van haar uitkering. In Suriname heb je geen luxe , ws vaker geslikt en nu valt zij door de maand.

 3. Rudi

  vrijdag 20 januari 2017 at 19:52

  nu ze vastzit kan ze goed nadenken. is toch erg. hopelijk is deze OMA geen voorbeeld voor haar kleinkinderen. iedereen die dacht te slikken doe dat niet je speelt met je leven. voor een paar centen.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

13-jarige aangehouden wegens brandstichting

Geplaatst

op

Een 13-jarige jongen is woensdagmorgen in Naaldwijk door de politie aangehouden. Hij wordt er van verdacht begin deze maand een auto in brand te hebben gestoken aan de Esdoorn in zijn woonplaats. Dat bevestigt een woordvoerster van de politie. Naar aanleiding van informatie van een andere verdachte in deze zaak, is de Naaldwijkse jongen in alle vroegte aangehouden. Hij wordt verhoord en moet zich binnenkort voor de rechtbank verantwoorden voor zijn daden.

Lees verder

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Meest gelezen