Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bewoner schiet inbreker neer in Albina

Geplaatst

op

Bij een woninginbraak op vrijdag 18 november heeft de bewoner van de woning een inbreker neergeschoten nadat deze probeerde te vluchten.

Rond 03:00 ‘s nachts werd de bewoner van de woning in Albina wakker van geluiden. De bewoner is naar de woonkamer gegaan en hoorde daar het raam kraken. Toen het geluid aanbleef besloot de bewoner dichterbij te gaan kijken. Daar trof hij een inbreker aan die in de woning probeerde te komen. De inbreker vluchtte weg waarop de bewoner de achtervolging in zette. Hierbij heeft de bewoner ook een waarschuwingsschot gelost met een legaal wapen. De dief was niet onder de indruk van het waarschuwingsschot en vluchtte verder. Hierop besloot de bewoner de dief gericht neer te schieten. De 34-jarige dief werd hierbij in zijn bovenbeen geraakt. De man is vervolgens naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis in Paramaribo gebracht. De verdachte is onder politiebegeleiding behandeld in het ziekenhuis en vervolgens in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen