Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bewoner schiet inbreker neer in Albina

Geplaatst

op

door

Bij een woninginbraak op vrijdag 18 november heeft de bewoner van de woning een inbreker neergeschoten nadat deze probeerde te vluchten.

Rond 03:00 ‘s nachts werd de bewoner van de woning in Albina wakker van geluiden. De bewoner is naar de woonkamer gegaan en hoorde daar het raam kraken. Toen het geluid aanbleef besloot de bewoner dichterbij te gaan kijken. Daar trof hij een inbreker aan die in de woning probeerde te komen. De inbreker vluchtte weg waarop de bewoner de achtervolging in zette. Hierbij heeft de bewoner ook een waarschuwingsschot gelost met een legaal wapen. De dief was niet onder de indruk van het waarschuwingsschot en vluchtte verder. Hierop besloot de bewoner de dief gericht neer te schieten. De 34-jarige dief werd hierbij in zijn bovenbeen geraakt. De man is vervolgens naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis in Paramaribo gebracht. De verdachte is onder politiebegeleiding behandeld in het ziekenhuis en vervolgens in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X