Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bewoner schiet inbreker neer in Albina

Geplaatst

op

Bij een woninginbraak op vrijdag 18 november heeft de bewoner van de woning een inbreker neergeschoten nadat deze probeerde te vluchten.

Rond 03:00 ‘s nachts werd de bewoner van de woning in Albina wakker van geluiden. De bewoner is naar de woonkamer gegaan en hoorde daar het raam kraken. Toen het geluid aanbleef besloot de bewoner dichterbij te gaan kijken. Daar trof hij een inbreker aan die in de woning probeerde te komen. De inbreker vluchtte weg waarop de bewoner de achtervolging in zette. Hierbij heeft de bewoner ook een waarschuwingsschot gelost met een legaal wapen. De dief was niet onder de indruk van het waarschuwingsschot en vluchtte verder. Hierop besloot de bewoner de dief gericht neer te schieten. De 34-jarige dief werd hierbij in zijn bovenbeen geraakt. De man is vervolgens naar de spoedeisende hulp van een ziekenhuis in Paramaribo gebracht. De verdachte is onder politiebegeleiding behandeld in het ziekenhuis en vervolgens in verzekering gesteld.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen