Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bestuurder dodelijk ongeval meldt zich

Geplaatst

op

door

De bestuurder van een auto die betrokken was bij een dodelijke aanrijding in de nacht van vrijdag op zaterdag in Utrecht, heeft zich zaterdagavond bij de politie gemeld. Het gaat om 37-jarige man. Door de aanrijding op de Biltsestraatweg kwam een 21-jarige vrouw uit Utrecht om het leven. Ze werd op straat gevonden door getuigen. Die probeerden haar nog tevergeefs te reanimeren. De automobilist die haar aanreed, reed door.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Baby dood binnengebracht bij Spoedeisende Hulp

Geplaatst

op

door

De zes weken oude zuigeling D.H. is op dinsdag 19 november door de ouders naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) gebracht voor medische hulp. Het kindje is volgens de dienstdoende arts dood binnengebracht.

De ouders hebben verklaard dat de baby door aanhoudende diarree en braken enige tijd ziek was. De politie van het bureau Kwatta werd via het Command Center ingeschakeld. Het ontzielde lichaam was na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat na onderzoek is komen vast te staan dat er geen sprake is van misdrijf. Intussen is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Lees verder

Misdaad

Lijk van pasgeboren kindje vermoedelijk aangespoeld

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Kwatta kreeg op donderdag 14 november omstreeks 18.00 uur de melding dat een lijk van een pasgeboren jongetje vermoedelijk aan de Henry Fernandesweg was aangespoeld.


De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen ter hoogte van Tiratstan het lijk van de baby langs de oever aan. De diverse instanties werden eveneens ingeschakeld. Een arts stelde formeel de dood vast.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen. De moeder is nog niet achterhaald.

Lees verder

Meest gelezen

X