Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bestuurder dodelijk ongeval meldt zich

Geplaatst

op

door

De bestuurder van een auto die betrokken was bij een dodelijke aanrijding in de nacht van vrijdag op zaterdag in Utrecht, heeft zich zaterdagavond bij de politie gemeld. Het gaat om 37-jarige man. Door de aanrijding op de Biltsestraatweg kwam een 21-jarige vrouw uit Utrecht om het leven. Ze werd op straat gevonden door getuigen. Die probeerden haar nog tevergeefs te reanimeren. De automobilist die haar aanreed, reed door.

ANP

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Inbreker geraakt door politiekogel

Geplaatst

op

door

De politie van het bureau Latour kreeg op dinsdag 18 februari telefonisch de melding van een eigenaar van een woning aan de Schaakbordstraat, dat er in zijn huis werd ingebroken. De politie die zich snel naar het adres begaf, zag drie verdachten via het achtererf vluchten en loste enkele waarschuwingsschoten.

Deze verdachten negeerden de waarschuwingsschoten, waardoor de wetsdienaren genoodzaakt waren gericht te schieten. De 21-jarige verdachte Shivaro P. die in eerste instantie een valse naam doorgaf, werd in zijn rechterbovenbeen geraakt en kon worden aangehouden. Shivaro werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Zijn kompanen zagen kans aan hun aanhouding te ontkomen. Nabij de woning is er een laptop en een windbucks aangetroffen en in beslag genomen. De eigenaar herkende zijn laptop.

De aangever heeft in de maand januari van dit jaar tot twee keren toe de politie moeten inschakelen, toen hij via zijn mobiele telefoon opmerkte dat drie criminelen zijn achterdeur forceerden, om in zijn woning te komen. Bij het zien van de politie maakten de verdachten zich uit de voeten.

Op 18 februari werden deze verdachten opgemerkt, nadat de achterdeur al was weggerukt door deze criminelen. Hangende het onderzoek is Shivaro onder politie bewaking opgenomen in de ziekeninrichting. Aan de aanhouding van de twee voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

Lees verder

Misdaad

Voortvluchtige man door RBTP in de kraag gevat

Geplaatst

op

door

De 37-jarige Raoul, N. die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan zware mishandeling, is in de tweede week van februari door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) te Paramaribo-Noord aangehouden.

Deze man heeft in december 2019 een zekere S.P. ernstige kapverwondingen op zijn rug, arm en op het behaard hoofd toegebracht. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor medisch consult.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat er een woordenwisseling ontstond tussen Raoul en het slachtoffer over een betalingskwestie. Dit viel vermoedelijk niet in goede aarde bij Raoul, waarbij hij een houwer te voorschijn haalde en S.P. kapverwondingen toebracht op het lichaam.

Na de daad koos Raoul het hazenpad, kennelijk met de bedoeling om uit handen van de politie te blijven. Het gelukte de wetsdienaren van RBTP om deze man na de verkregen informatie te hebben uitgewerkt op te sporen en aan te houden.

De houwer waarmee Raoul het slachtoffer de kapverwondingen heeft toegebracht is nog niet achterhaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie de verdachte door de politie van Geyersvlijt hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen