Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Belgische student beroofd in Paramaribo

Geplaatst

op

Maandagavond is een 24-jarige Belgische student in Paramaribo beroofd van haar tas en mobiele telefoon. Over de verlengde Keizerstraat werd zij door een groep van 8 personen aangevallen waarbij een van de daders haar tas met inhoud wegrukte en hiermee vandoor ging.

Het slachtoffer loopt stage in Suriname en heeft geen letsel opgelopen. Een zoektocht naar de daders heeft nog geen resultaten opgeleverd.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen