Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bejaarde Surinaamse vrouw op klaarlichte dag beroofd

Geplaatst

op

Afgelopen vrijdag is een 76-jarige Surinaamse vrouw slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw werd in Paramaribo beroofd van haar halsketting.

De bejaarde vrouw was op vrijdag rond 11:00 uur in een groentewinkel in Paramaribo om boodschappen te doen. Op een gegeven moment plaatste een man zijn hand op de rug van de vrouw en trok de halsketting van haar hals. Toen de vrouw zich omdraaide om te kijken wat er was gebeurt was de dader al de straat op gerend. De dader stapte vervolgens achterop een bromfiets die al klaar stond te wachten. Twee dames die ook in de winkel aanwezig waren zijn tevergeefs nog achter de dader aangerend. Ook hadden zij een automobilist gewaarschuwd die vervolgens de achtervolging inzette. Deze automobilist heeft de dader ook niet te pakken kunnen krijgen. Eén van de mannen is van de brommer afgesprongen en in de bosjes verdwenen, de ander is doorgereden en niet meer teruggevonden. De bejaarde vrouw heeft bij de beroving geen letsel opgelopen. Wel had de ketting voor haar grote emotionele waarde.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Misdaad

Man probeert conducteur te wurgen

Geplaatst

op

Een 39-jarige treinreiziger is op station Alphen aan den Rijn aangehouden door de politie, hij had kort daarvoor twee conducteurs had aangevallen, hij probeerde een van de conducteurs te wurgen. Na de melding stonden agenten hem op te wachten op het perron. Bij het openen van de treindeuren viel de verdachte ook de agenten aan. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. De agenten gebruikten pepperspray en de wapenstok om hem in de boeien te slaan. Tegen de man is aangifte gedaan door de conducteurs en agenten. Hoe het met de conducteur gaat is nog onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen