Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bejaarde Surinaamse vrouw op klaarlichte dag beroofd

Geplaatst

op

Afgelopen vrijdag is een 76-jarige Surinaamse vrouw slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw werd in Paramaribo beroofd van haar halsketting.

De bejaarde vrouw was op vrijdag rond 11:00 uur in een groentewinkel in Paramaribo om boodschappen te doen. Op een gegeven moment plaatste een man zijn hand op de rug van de vrouw en trok de halsketting van haar hals. Toen de vrouw zich omdraaide om te kijken wat er was gebeurt was de dader al de straat op gerend. De dader stapte vervolgens achterop een bromfiets die al klaar stond te wachten. Twee dames die ook in de winkel aanwezig waren zijn tevergeefs nog achter de dader aangerend. Ook hadden zij een automobilist gewaarschuwd die vervolgens de achtervolging inzette. Deze automobilist heeft de dader ook niet te pakken kunnen krijgen. Eén van de mannen is van de brommer afgesprongen en in de bosjes verdwenen, de ander is doorgereden en niet meer teruggevonden. De bejaarde vrouw heeft bij de beroving geen letsel opgelopen. Wel had de ketting voor haar grote emotionele waarde.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Misdaad

Dodelijke steekpartij in Den Haag

Geplaatst

op

Een 25-jarige man is in het ziekenhuis overleden nadat hij donderdagavond was neergestoken op de Weimarstraat in Den Haag. De politie heeft in verband met de steekpartij een 27-jarige man opgepakt.

Agenten vonden het slachtoffer in kritieke toestand op straat. Hij werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar overleed daar later. De verdachte zit nog vast, aldus de politie.

Lees verder

Meest gelezen