Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bejaarde Surinaamse vrouw op klaarlichte dag beroofd

Geplaatst

op

door

Afgelopen vrijdag is een 76-jarige Surinaamse vrouw slachtoffer geworden van een beroving. De vrouw werd in Paramaribo beroofd van haar halsketting.

De bejaarde vrouw was op vrijdag rond 11:00 uur in een groentewinkel in Paramaribo om boodschappen te doen. Op een gegeven moment plaatste een man zijn hand op de rug van de vrouw en trok de halsketting van haar hals. Toen de vrouw zich omdraaide om te kijken wat er was gebeurt was de dader al de straat op gerend. De dader stapte vervolgens achterop een bromfiets die al klaar stond te wachten. Twee dames die ook in de winkel aanwezig waren zijn tevergeefs nog achter de dader aangerend. Ook hadden zij een automobilist gewaarschuwd die vervolgens de achtervolging inzette. Deze automobilist heeft de dader ook niet te pakken kunnen krijgen. Eén van de mannen is van de brommer afgesprongen en in de bosjes verdwenen, de ander is doorgereden en niet meer teruggevonden. De bejaarde vrouw heeft bij de beroving geen letsel opgelopen. Wel had de ketting voor haar grote emotionele waarde.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X