Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bejaarde Surinaamse vrouw gewond na straatroof

Geplaatst

op

door

Bij een straatroof dinsdagochtend in Paramaribo is een bejaarde 78-jarige vrouw gewond geraakt. Twee daders op een bromfiets beroofden de vrouw en namen haar tas mee.

De bejaarde vrouw liep dinsdag op de Mispelstraat in Paramaribo toen een brommer met daarop twee personen langsreed. Bij het langsrijden rukte de achterop zittende passagier de tas van de vrouw mee. Door de harde ruk is de vrouw ten val gekomen. Hierbij heeft de vrouw onbekend letsel opgelopen. Het slachtoffer was hevig geschrokken van de roof en heeft hierdoor geen goed signalement van de daders aan de politie kunnen doorgeven. Bij de beroving is de tas met inhoud buit gemaakt. In tas zaten onder meer een smartphone en overige persoonlijke spullen. De vrouw heeft aangifte gedaan van de beroving. De politie doet onderzoek naar de zaak. Tot op heden zijn er nog geen verdachten opgepakt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen met losse handjes en verdachte seksueel misbruik opgesloten

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Waldeck in het district Nickerie heeft eerder deze week twee mannen aangehouden voor mishandeling van hun vrouwen. Het duo, de 47 – jarige Nazierhosien H en de 48 – jarige Radjinderperkash M, zijn na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) door de politie in verzekering gesteld.

De politie meldt in een bericht, dat ambtenaren van het ressort Apoera in het district Nickerie, de 32 – jarige T.R hebben aangehouden en na overleg met het OM achter slot en grendel geplaatst. Er is tegen T aangifte gedaan van seksueel misbruik, waarna hij is opgespoord en aangehouden ter voorgeleiding. Na afstemming met het OM is hij in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van Jeugdzaken.

Lees verder

Misdaad

Van kindermisbruik verdachte multimiljonair Epstein blijft vastzitten

Geplaatst

op

door

Een rechter heeft donderdag besloten dat de Amerikaanse multimiljonair Jeffrey Epstein in de gevangenis blijft tot zijn proces. Epstein wordt ervan verdacht tientallen minderjarige meisjes te hebben misbruikt.

Epstein werd op 6 juli, nadat hij terugkeerde van een verblijf in Frankrijk, opgepakt op een vliegveld in New Jersey. Hij wordt verdacht van mensenhandel met het oog op seksuele uitbuiting en criminele samenzwering. De multimiljonair stelt onschuldig te zijn.

Omdat ze vreesden dat hij door zijn rijkdom en connecties makkelijk naar het buitenland zou kunnen vluchten drongen de openbare aanklagers er bij de rechter op aan Epstein niet op borgtocht vrij te laten of onder huisarrest te stellen. Epstein zit momenteel vast in een beruchte gevangenis in New York, het Metropolitan Correctional Center.

Lees verder

Meest gelezen

X