Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bejaarde Surinaamse vrouw gewond na straatroof

Geplaatst

op

Bij een straatroof dinsdagochtend in Paramaribo is een bejaarde 78-jarige vrouw gewond geraakt. Twee daders op een bromfiets beroofden de vrouw en namen haar tas mee.

De bejaarde vrouw liep dinsdag op de Mispelstraat in Paramaribo toen een brommer met daarop twee personen langsreed. Bij het langsrijden rukte de achterop zittende passagier de tas van de vrouw mee. Door de harde ruk is de vrouw ten val gekomen. Hierbij heeft de vrouw onbekend letsel opgelopen. Het slachtoffer was hevig geschrokken van de roof en heeft hierdoor geen goed signalement van de daders aan de politie kunnen doorgeven. Bij de beroving is de tas met inhoud buit gemaakt. In tas zaten onder meer een smartphone en overige persoonlijke spullen. De vrouw heeft aangifte gedaan van de beroving. De politie doet onderzoek naar de zaak. Tot op heden zijn er nog geen verdachten opgepakt.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Verdacht voorwerp aangetroffen centrum Purmerend

Geplaatst

op

Op de Achterdijk in Purmerend is zaterdag een verdacht voorwerp aangetroffen. De politie heeft uit voorzorg de omgeving afgezet. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD is onderweg om het voorwerp te onderzoeken. Volgens lokale media is het een handgranaat die voor een coffeeshop is neergelegd.

ANP

Lees verder

Misdaad

Vrouw gewond bij steekpartij Delft

Geplaatst

op

Op de Papsouwselaan in Delft is zaterdagochtend een 49-jarige vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Er zijn twee mannen aangehouden. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is voorgevallen is nog niets bekend. ‘We roepen getuigen in ieder geval op om zich bij ons te melden’, laat een woordvoerder van de politie weten.

Lees verder

Meest gelezen