Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Bakkerij in Paramaribo-noord overvallen

Geplaatst

op

door

Een gewapende man heeft maandagavond een bakkerij aan de Gompertstraat in Paramaribo-noord overvallen. De overvaller is nog niet gevonden.

De verdachte bedreigde personeel met een wapen en wist een bedrag van SRD 30.000 en een bedrag in US dollars buit te maken, om er vervolgens vandoor te gaan in een witte auto. Bij de overval raakte niemand gewond.

De politie van Geyersvlijt doet onderzoek naar de zaak.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Rik

de politie in Surimame schiet graag. toch zijn die dieven niet bang. kat in nauw maakt rare sprongen.Advertentie

Misdaad

Vier kinderen Den Haag door vader ontvoerd, vermoedelijk naar Syrië

Geplaatst

op

door

Een vader heeft zonder toestemming zijn vier jonge kinderen meegenomen vanuit hun school in Den Haag. Het viertal is een maand geleden als vermist opgegeven door hun moeder.

Het gaat om Tala Ahmad (2), Sharifa Ahmad (3), Berivan Ahmad (5) en Hain Ahmed (7). De kinderen bevinden zich vermoedelijk in Syrië. Ze staan internationaal gesignaleerd, meldt de politie vandaag.

Volgens de politie haalde de vader zijn kinderen op 21 juni onder valse voorwendselen van school. In verband met de privacy van de kinderen besloot de politie niet meteen met een vermissingsbericht naar buiten te komen, laat een woordvoerder weten aan Omroep West. Ook zegt hij dat ze in gesprek zijn met de vader. Mensen die meer weten over de vermissing, worden opgeroepen contact op te nemen met de politie.

Lees verder

Misdaad

Achtervolging gestolen Tesla Rotterdam eindigt in crash

Geplaatst

op

door

De politie heeft, na een wilde achtervolging door Rotterdam-Zuid, een 35-jarige man opgepakt die een Tesla had gestolen.

De man werd klemgereden op de Lodewijk Pincoffsweg. Volgens de Rotterdamse politie heeft hij  geen vaste woon- of verblijfplaats.

De man was ’waarschijnlijk onder invloed van drugs’, en raakte tijdens zijn vlucht voor de politie een andere auto op de Laan op Zuid. De elektrische auto, een Model S van meer dan een ton, raakte daardoor flink beschadigd. 

De bestuurder is meegenomen naar het bureau

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X