Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Baby dood binnengebracht bij Spoedeisende Hulp

Geplaatst

op

door

De zes weken oude zuigeling D.H. is op dinsdag 19 november door de ouders naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) gebracht voor medische hulp. Het kindje is volgens de dienstdoende arts dood binnengebracht.

De ouders hebben verklaard dat de baby door aanhoudende diarree en braken enige tijd ziek was. De politie van het bureau Kwatta werd via het Command Center ingeschakeld. Het ontzielde lichaam was na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat na onderzoek is komen vast te staan dat er geen sprake is van misdrijf. Intussen is het lijk afgestaan aan de nabestaanden.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Man overleden tijdens het dumpen van zand

Geplaatst

op

door

De 40-jarige Deon Mijland is gisteren tijdens werkzaamheden aan de Hayariweg overleden. Hij was bezig met het dumpen van zand vanuit een laadbak van een pick-up.

Tijdens het dumpen trad er een storing op bij het dumpmechanisme van de laadbak. Bij het opheffen van de storing kwam de laadbak weer in beweging, waarbij Mijland bekneld raakte tussen de laadbak en andere delen van de pick-up.

De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat de man ernstige verwondingen opliep aan zijn hoofd en hals met het gevolg dat hij ter plaatse het leven liet.

Lees verder

Misdaad

Auto-inbrekers aangehouden en opgesloten

Geplaatst

op

door

De 30-jarige Dexter J. en 25-jarige Elton T. zijn door leden van het Regio Bijstand Dienst Paramaribo (RBTP) op de kruising van de dr. Sophie Redmond- en Hofstraat aangehouden voor gekwalificeerde diefstal. De verdachten verplaatsten zich in een auto, die op de bovenvermelde kruising werd klemgereden.

Kort voor hun aanhouding, hadden Dexter en Elton een tas met daarin geld en persoonlijke bescheiden, uit een auto gestolen in het politieressort De Nieuwe Grond.

Het duo is vervolgens door de leden van RBTP overgedragen aan de collega’s van De Nieuwe Grond. Zij zijn na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld. De politie heeft de tas met inhoud afgestaan aan de rechtmatige eigenaar, meldt de afdeling Public Relations.

Lees verder

Meest gelezen