Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Auto rijdt in op mensen bij autoshow Purmerend: drie gewonden

Geplaatst

op

door

Aan de Einsteinstraat in Purmerend zijn vandaag iets na vijf uur drie mensen gewond geraakt toen een auto op ze inreed.

Het ongeluk zou gebeurd zijn in de buurt van een evenement met auto’s. Volgens een politiewoordvoerder reed een auto vermoedelijk op de mensen in. Twee mensen raakten dusdanig gewond dat ze direct naar het ziekenhuis moesten, een ander raakte lichtgewond. 

De auto kwam tot stilstand tegen een betonnen paaltje. Een andere auto raakte beschadigd. De bestuurder van de auto is aangehouden, laat de politie weten.

Op het moment van het ongeluk was er een auto-barbecue gaande. Volgens de website van het evenement, dat om 14.00 uur begon, was de zogenoemde ‘Carbecue’ uitverkocht.

Bij het evenement, dat voor de vijfde keer in Purmerend werd gehouden, draait het om exclusieve sportauto’s en custom bikes, in combinatie met een barbecue. Het is vanwege het ongeluk vroegtijdig beëindigd. De weg werd door de politie afgezet voor onderzoek.

De politie vermoedt dat veel mensen het ongeluk gefilmd hebben. Zij vragen deze mensen de filmpjes te uploaden op een speciale website om te helpen bij het onderzoek.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee mannen aangehouden voor beroving pizza leverancier

Geplaatst

op

door

De 23-jarige gekwalificeerde diefstal verdachte Nicholaas D., is op zijn woonadres aangehouden door leden van RBTP en overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Samen met een andere man heeft hij een pizza leverancier beroofd van zijn bromfiets, mobiele telefoon, een portemonnee met geld en een aantal pizza’s.

Het duo heeft de pizza leverancier onder schot gehouden met een vuistvuurwapen. Toen de leden van RBTP op het woonadres van Nicholaas aankwamen, was hij één van de pizza’s aan het eten. Behalve de pizza zijn ook de andere spullen die van de pizza leverancier waren gestolen teruggevonden en in beslag genomen. Nicholaas is in verzekering gesteld. Zijn kompaan heeft zich bij de politie aangemeld en is na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten.

Lees verder

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X