Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Atleet Roelf B. is aangehouden drugsdealer Sziget

Geplaatst

op

door

Eén van de twee wegens drugshandel opgepakte Nederlanders in Hongarije is volgens bronnen binnen de atletiekwereld de atleet Roelf B. uit stadskanaal. 

De atleet werd afgelopen week in Hongarije opgepakt met een kilo xtc-pillen, 451 flesjes met verdovende middelen en een hoeveelheid marihuana. Hij verkocht de drugs met zijn metgezel vanuit hun tent op het Óbuda-eiland bij Boedapest, waar het muziekevenement Sziget wordt gehouden.

De drugs die in beslag werden genomen, zijn alleen al 15.000 euro waard.

De sprinter uit Stadskanaal stond vorige maand nog in de finale van de 100 meter op de NK Atletiek.Eerder kwam hij in actie op het Europese Kampioenschap onder 23 jaar in het Zweedse Gävle op de 4×100 meter.

B. is de tweede Nederlandse topatleet die binnen twee maanden in het nieuws komt vanwege een grote hoeveelheid drugs in het buitenland. Op 18 juni werd topatlete Madiea G. (26) tijdens een routinecontrole op de A3 bij Emmerich opgepakt omdat ze ruim 57 kilo harddrugs  (13,19 kilo crystal meth en 43,34 kilo xtc) in haar auto vervoerde. Ze zit tot minstens 19 december vast in Duitsland. De Amsterdamse atlete van Pakistaanse afkomst deed in 2016 voor Nederland mee aan de Olympische Spelen in Rio.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Neergestoken jongen (15) wilde telefoon kopen

Geplaatst

op

door

De jongen die zaterdagavond in Amsterdam-Zuidoost werd neergestoken, had ruzie gekregen over een telefoon die hij wilde kopen. Volgens de politie mag hij zondag het ziekenhuis verlaten.

De vijftienjarige jongen uit het Groningse Winschoten was met een vriend (16) uit Beerta afgereisd naar de Bijlmer voor een telefoon. Tijdens de overdracht van het toestel, op straat bij de flat Gravestein, kregen ze ruzie en werd hij neergestoken. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht.

Een politiewoordvoerder zegt dat er zeker twee daders op de vlucht zijn geslagen. Zij zijn nog spoorloos.

De telefoon heeft de jongen niet meer gekregen, weet de zegsman.

Lees verder

Misdaad

Jongeman op straat in Amsterdamse Bijlmer neergestoken

Geplaatst

op

door

Een jonge man is zaterdagavond in Amsterdam op straat neergestoken. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd neergestoken in de buurt van flat Gravestein in de Bijlmer.

De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht.

Lees verder

Meest gelezen

X