Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Agenten mishandeld na duel Vitesse – PEC

Geplaatst

op

door

De twee agenten die na afloop van de voetbalwedstrijd Vitesse – PEC in Arnhem mishandeld zijn, hebben aangifte gedaan. Drie supporters van de club uit Zwolle zijn aangehouden. Er volgt een onderzoek naar de mishandelingen van de agenten.

De wedstrijd tussen Vitesse en PEC verliep gisteravond relatief rustig. Aan het eind van het duel zagen agenten dat er gedoe was op de uittribune met Zwolse supporters, aldus politiewoordvoerder Simen Klok. 

,,Daar zijn wat extra agenten naar toe gegaan en eigenlijk was het daarna vrij snel weer rustig”, zegt Klok. Korte tijd later ging het ineens toch mis.

 ,,De supporters mishandelden twee agenten. Eén kreeg klappen en een ander een trap in zijn rug. We hebben daarop besloten om de twee verdachten aan te houden.”

De politie heeft alle auto’s van PEC Zwolle-supporters onderzocht. Bij een auto werd een verdachte van de mishandeling aangehouden. De andere inzittende van de auto werd opgepakt voor belediging. In een supportersbus werd later nog een van de verdachten van de mishandeling aangehouden.

Van de drie verdachten zijn er twee 18 jaar. De andere is 20 jaar.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Twee douaniers aangehouden voor diefstal met geweld en afpersing

Geplaatst

op

door

De douaneambtenaren Arty W. (47) en Ritish S. (31) zijn door de afdeling Fraude van de politie aangehouden. Het duo zou zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal met geweldpleging, afpersing en het aannemen van giften.

Beide douaniers zijn werkzaam bij een onderzoekunit van de Dienst der Belastingen en belast zijn met de controle op accijnsplichtige goederen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Arty en Ritish in verzekering gesteld.

In de maand oktober van het vorig jaar, was de belasting ambtenaar Steffen N. (40),  die bij deze unit was ingedeeld, ook op verdenking van dezelfde misdrijven aangehouden en in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet, meldt de politie Public Relations.

Lees verder

Misdaad

Acht drugsverdachten opgepakt na inval politie

Geplaatst

op

door

In het district Wanica hebben de Narcotica Brigade, bijgestaan door de Narcotica Intelligence Unit, acht verdachten aangehouden en opgesloten. De inval is gedaan op een woonadres in het district Wanica. Twee tieners zijn ook aangehouden.

De twee hoofdverdachten zijn Frederik B. (75) en Valentino S. (32). De overige verdachten zijn Daniël G. (48), Jurgen B. (38), Daniël K. (35) en twee jeugdigen D.B. (16) en B.D. (13). De twee jeugdige verdachten moesten werkzaamheden verrichten, meldt de politie Public Relations.

Bij deze actie heeft de politie verschillende drugssoorten zoals cocaïne, hasj, marihuana in beslag genomen. Ook verpakkingsmateriaal, lijm en plakband zijn door de politie meegenomen. De in beslag genomen drugs zou worden geplaatst in postpakketten ter verzending naar het buitenland.

Alle acht verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. D.B. en  B.D. zijn vanwege hun jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis van het Doorgangscentrum Opa Doeli, meldt de politie Public Relations. 

Lees verder

Meest gelezen