Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Aanhoudingen na ramkraak winkel Utrecht

Geplaatst

op

door

Drie verdachten zijn aangehouden in verband met een ramkraak bij een pand aan de Europalaan. Het gaat om twee mannen van 21 en 20 en een jongen van 17. Bij de aanhouding zijn twee waarschuwingsschoten gelost.

De ramkraak vond plaats in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.10 uur. Kort erna zag de politie de drie verdachten vluchten op twee scooters. Een van de twee scooters, met twee verdachten erop, kon worden klemgereden. Het voertuig viel daarbij en een van de verdachten raakte gewond. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De derde verdachte werd later aangehouden.

De daders zouden telefoons, tablets en laptops hebben gestolen. De buit zouden ze op straat hebben achtergelaten terwijl zij vluchtten voor de politie.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Ramden Harrold

ze moeten goed gestraft worden. zaken vernielen of stelen met geweld moet men goed bestraffenAdvertentie

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder

Misdaad

Man met schotwond klampt auto aan

Geplaatst

op

door

In het Brabantse Veen heeft een gewonde man  vrijdagmiddag een auto staande gehouden. Hij bleek een schotwond te hebben. De verdachte van de schietpartij is mogelijk weggereden in een grijze auto. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De man liep vrijdagmiddag rond half vijf door de Wielstraat toen hij een voorbijrijdende auto tegenhield. Hij bloedde heftig en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X