Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

Aanhouding in zaak Zeecontainer Jammi

Geplaatst

op

Grote Partij Drugs Aangetroffen In Container Op Haven Suriname

In de zaak van de partij drugs die eergisteren was ontdekt in een Zeecontainer op het Jules Sedney haven complex is er een aanhouding gedaan. De 41-jarige ondernemer Chumlong Z. meldde zich gisteren aan bij de politie. De goederen in de container zijn van hem, maar hij zei niets af te weten van de drugs.

Het gaat in deze niet om 720 kilogram jammi zoals eerder was vermeld, maar om 380 kilogram Jammi die tussen bouwmaterialen verborgen zat, verpakt in negen sporttassen. De container met de drugs kwam op een vrachtschip uit China,via Jamaica Suriname binnen. De narcotica brigade van het Korps Politie Suriname die door de douane werd ingeschakeld nam de drugs in beslag. Advocaat Benito Pick is in de arm genomen door de ondernemer Chumlong Z. die in verzekering werd gesteld. – culturu.com

5 Reacties
5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Session
vrijdag 21 augustus 2020 11:09

Ja van 7 na 3 rarara . No trust this system. T is of ik Ben 5 en niet 2 dagen later Ben ik 3 geworden. Met drug wordt altij minder plotseling. Altijd. Ga t na. In Su hoe. Want in tra kindred blijft 1300 , 1300.vreemd.haha.law a volk

Bad boy
zaterdag 22 augustus 2020 10:46

Dus al die tijd dacht iedereen in Suriname dat alleen maar Hindoestanen en creolen drugs zaken deden, wel die Chinezen waren jaren bezig, en daarna de Turken straks de Afrikanen die daar zijn ,en niet vergeten de Brazilianen, ja zo gaat dat in Suriname. Mijn advies die gasten gewoon der uit zetten klaar.

Vader
zaterdag 22 augustus 2020 11:31

Jammer een mooi land veranderd in shit door drugs. Straks loopt iedereen met wapens

jekel
zondag 23 augustus 2020 12:19

Het vrachtschip uit China ging via Jamaica naar Suriname.
De container ontvanger Chumlong Z. is zo eentje die bij de NPS regering een paspoort kocht en daarna de lokale bevolking met woeker prijzen laat creperen.
Nu zo’n Chinese woekeraar niet snel genoeg naar zijn zin rijk wordt gaat hij drugs
smokkelen. Vroeger deden ze in Hong King aan opiumhandel. Dus nu ook Jammi.
Chantoki moet alle opgepakte Chinezen terugsturen naar China.

Koba
maandag 24 augustus 2020 19:31

@Jekel

” die bij de NPS regering een paspoort kocht ”

Jekel bedoeld de NDP regering onder Bouterse. Het verkopen van Surinaamse paspoorten begon onder Wijdenbosch.Daarna werd het big business onder Bouterse.
Is Nooit tijdens de NPS regeringen gebeurd.

Laatst bewerkt op 29 dagen geleden door Koba


Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen