Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

62-jarige Nederlander opgepakt voor misbruik jongens

Geplaatst

op

De Surinaamse politie heeft een 62-jarige Nederlander opgepakt op verdenking van pedoseksuele handelingen.

Het gaat volgens de politie om een docent die al jaren in Suriname woont. De politie heeft niet vermeld in welk vak de docent les gaf. De man werd dinsdag opgepakt. Hij zou deel uitmaken van een bende pedoseksuelen waarvan vorige maand al zes leden werden gearresteerd.

De bende zou minderjarige jongens via Facebook hebben verleid en daarna hebben gedwongen tot seksuele handelingen en prostitutie. Ook zouden ze de jongens hebben gebruikt om het hiv-virus te verspreiden.

Een van de jongens wist te ontsnappen en meldde zich samen met zijn moeder bij de politie om aangifte te doen. De zes verdachten moeten deze maand al voor de rechter verschijnen.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Guno

  vrijdag 6 januari 2017 at 19:01

  dit is toch verschrikkelijk.het verspreiden van hiv is een zeer kwalijkezaak. dan mogen de daders wel goed gestraft worden. levenslang achter de tralies.

 2. Herta

  vrijdag 6 januari 2017 at 20:34

  De Nederlandse pedo doceerde minderjarige jongens. Wat een viezerik.
  Opsluiten die gast.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen