Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

62-jarige Nederlander opgepakt voor misbruik jongens

Geplaatst

op

door

De Surinaamse politie heeft een 62-jarige Nederlander opgepakt op verdenking van pedoseksuele handelingen.

Het gaat volgens de politie om een docent die al jaren in Suriname woont. De politie heeft niet vermeld in welk vak de docent les gaf. De man werd dinsdag opgepakt. Hij zou deel uitmaken van een bende pedoseksuelen waarvan vorige maand al zes leden werden gearresteerd.

De bende zou minderjarige jongens via Facebook hebben verleid en daarna hebben gedwongen tot seksuele handelingen en prostitutie. Ook zouden ze de jongens hebben gebruikt om het hiv-virus te verspreiden.

Een van de jongens wist te ontsnappen en meldde zich samen met zijn moeder bij de politie om aangifte te doen. De zes verdachten moeten deze maand al voor de rechter verschijnen.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Guno

dit is toch verschrikkelijk.het verspreiden van hiv is een zeer kwalijkezaak. dan mogen de daders wel goed gestraft worden. levenslang achter de tralies.

Herta

De Nederlandse pedo doceerde minderjarige jongens. Wat een viezerik.
Opsluiten die gast.Advertentie

Misdaad

Aanhoudingen na vondst tientallen kilo’s cocaïne tussen bloemen op Schiphol

Geplaatst

op

door

Tien (oud-)medewerkers van een logistiek bedrijf zijn, door De Koninklijke Marechaussee op Schiphol, aangehouden op verdenking van drugssmokkel. De aanhoudingen vonden plaats in Almere, Amsterdam en rondom Schiphol.

Bij een logistiek bedrijf op Schiphol werd in januari 27 kilo cocaïne gevonden tussen een partij bloemen. Naar aanleiding daarvan startte de Koninklijke Marechaussee een onderzoek naar de herkomst van de harddrugs.

Half april werd tijdens het onderzoek, wederom tussen een partij bloemen, een zending van 160 kilo cocaïne onderschept op Maastricht Aachen Airport. 

De verdachten komen uit Nederland, Polen, Azerbeidzjan en Letland en waren tijdens het onderzoek werkzaam bij het logistiek bedrijf of hadden daar in het verleden gewerkt. Acht van hen zitten nog vast.

De Marechaussee doet verder onderzoek in de zaak.

Lees verder

Misdaad

Lichaam gevonden in kanaal in Eindhoven

Geplaatst

op

door

Vanochtend vroeg is in het kanaal langs de Urhovenseweg en de Kanaaldijk-Noord in Eindhoven een lichaam gevonden. Het is onduidelijk hoe de persoon te water is gekomen. De doodsoorzaak en wie de persoon is zijn niet bekend. De politie is begonnen met een sporenonderzoek.

Lees verder

Meest gelezen

X