Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

62-jarige Nederlander opgepakt voor misbruik jongens

Geplaatst

op

De Surinaamse politie heeft een 62-jarige Nederlander opgepakt op verdenking van pedoseksuele handelingen.

Het gaat volgens de politie om een docent die al jaren in Suriname woont. De politie heeft niet vermeld in welk vak de docent les gaf. De man werd dinsdag opgepakt. Hij zou deel uitmaken van een bende pedoseksuelen waarvan vorige maand al zes leden werden gearresteerd.

De bende zou minderjarige jongens via Facebook hebben verleid en daarna hebben gedwongen tot seksuele handelingen en prostitutie. Ook zouden ze de jongens hebben gebruikt om het hiv-virus te verspreiden.

Een van de jongens wist te ontsnappen en meldde zich samen met zijn moeder bij de politie om aangifte te doen. De zes verdachten moeten deze maand al voor de rechter verschijnen.

2 Reacties

2 Reacties

 1. Guno

  vrijdag 6 januari 2017 at 19:01

  dit is toch verschrikkelijk.het verspreiden van hiv is een zeer kwalijkezaak. dan mogen de daders wel goed gestraft worden. levenslang achter de tralies.

 2. Herta

  vrijdag 6 januari 2017 at 20:34

  De Nederlandse pedo doceerde minderjarige jongens. Wat een viezerik.
  Opsluiten die gast.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Vrouw neergestoken in woning in Helmond

Geplaatst

op

Een 18-jarige vrouw uit Gemert is zwaargewond geraakt nadat ze is neergestoken. Agenten vonden haar in een woning aan de Kromme Haagdijk en zorgde ervoor dat de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht om aan haar verwondingen geholpen te worden. De politie heeft een 22-jarige man opgepakt als verdachte van de steekpartij. Wat de aanleiding is geweest, is volgens de politie volstrekt onduidelijk.

Lees verder

Misdaad

Politieauto geramd op snelweg door dronken vrouw

Geplaatst

op

Gisteravond is een agent zwaargewond geraakt op de A2 toen de politieauto waarin hij zat werd geramd door een dronken vrouw. Zijn collega raakte lichtgewond.
De agenten waren op het moment hulp aan het verlenen bij een pechgeval op de snelweg en sloten uit voorzorg twee rijstroken. Volgens getuigen negeerde de 53-jarige vrouw de rode kruizen en haalde meerdere auto’s in. Daarna ramde ze met volle vaart de politieauto. Door de klap kwamen de agenten knel te zitten in de auto, de brandweer kon ze uiteindelijk bevrijden en zijn ze naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw bleef ongedeerd, na een blaastest bleek dat ze drie keer de toegestaand hoeveelheid alcohol op had. Ze moest haar rijbewijs inleveren.

Lees verder

Meest gelezen