Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

62-jarige Nederlander opgepakt voor misbruik jongens

Geplaatst

op

door

De Surinaamse politie heeft een 62-jarige Nederlander opgepakt op verdenking van pedoseksuele handelingen.

Het gaat volgens de politie om een docent die al jaren in Suriname woont. De politie heeft niet vermeld in welk vak de docent les gaf. De man werd dinsdag opgepakt. Hij zou deel uitmaken van een bende pedoseksuelen waarvan vorige maand al zes leden werden gearresteerd.

De bende zou minderjarige jongens via Facebook hebben verleid en daarna hebben gedwongen tot seksuele handelingen en prostitutie. Ook zouden ze de jongens hebben gebruikt om het hiv-virus te verspreiden.

Een van de jongens wist te ontsnappen en meldde zich samen met zijn moeder bij de politie om aangifte te doen. De zes verdachten moeten deze maand al voor de rechter verschijnen.

2 Reacties

2
Reageer op dit artikel

1000
Guno

dit is toch verschrikkelijk.het verspreiden van hiv is een zeer kwalijkezaak. dan mogen de daders wel goed gestraft worden. levenslang achter de tralies.

Herta

De Nederlandse pedo doceerde minderjarige jongens. Wat een viezerik.
Opsluiten die gast.Advertentie

Misdaad

Stiefkleinzoon achter tralies voor diefstal middels geweld

Geplaatst

op

door

De 31-jarige Orpheo S. is door de politie Zanderij opgesloten voor het stelen van zijn 82-jarige stiefopa. Orpheo heeft een onbekend geldsbedrag en een zaktelefoon gestolen in de woning van de bejaarde man. Het voorval heeft zich afgespeeld aan de Rijsdijkweg. Orpheo woont op hetzelfde erf. Toen hij door de opa is betrapt, raakten zij in een worsteling. De oude man heeft naast een armfractuur ook een verwonding aan zijn hoofd opgelopen. Het slachtoffer heeft gegild om hulp, waarop buren hebben gereageerd. Orpheo heeft toen kans gezien om de woning te ontvluchten. De buren hebben familieleden ingeschakeld, die op de hoogte zijn gebracht van wat Orpheo heeft misdaan. Ter hoogte van de Meursweg zijn familieleden Orpheo tegengekomen, hebben hem aangehouden en overgedragen aan de politie. Bij zijn voorgeleiding heeft de 31-jarige man toegegeven het strafbaar feit gepleegd te hebben. Ook heeft hij verklaard dat hij de diefstal middels geweld heeft gepleegd, omdat hij zou zijn behekst door zijn stiefopa.

Lees verder

Misdaad

Inbrekers maken miljoenen buit bij Aldi-weduwe

Geplaatst

op

door

Babette Albrecht, de weduwe van Aldi-Nord-eigenaar Berthold Albrecht, is volgens Duitse media slachtoffer geworden van een inbraak. De daders zouden tientallen miljoenen euro’s hebben buitgemaakt, meldt Spiegel Online.

Onbekende daders braken afgelopen weekend in bij twee villa’s in de wijk Bredeney het Duitse Essen. Babette Albrecht zou een van de twee slachtoffers zijn van de inbraken. De dader of daders hebben een buit gemaakt met een waarde die in dubbelcijferige miljoenen loopt, blijkbaar met het stelen van sieraden en contant geld.

Babette Albrecht trouwde op 25-jarige leeftijd in 1985 met supermarktmagnaat Berthold Albrecht, de zoon van Aldi Nord-oprichter Theo Albrecht. Ze veroorzaakte opschudding omdat ze brak met het beleid van de familie Albrecht om volledig uit de schijnwerpers te blijven.

Sinds het overlijden van haar man krijgen Babette Albrecht en haar vijf kinderen 25 miljoen euro per jaar van de Jakobus Stichting, die 19,5 procent van de aandelen in Aldi-Nord bezit. Dit leidde tot een juridisch geschil met haar zwager Theo Albrecht junior.

Lees verder

Meest gelezen

X