Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

37- jarige Lionel aangehouden door Regio Bijstand Team

Geplaatst

op

Untitled

Het Regio Bijstand Team Paramaribo heeft de 37-jarige Lionel C aangehouden. Lionel is aangehouden op verdenking van beroving. Op dinsdag 10 maart 2020 is een wapendrager beroofd geworden door twee manspersonen. Zijn dienstwapen is daarbij weggenomen door de criminelen. De criminelen namen de voeten hierna.

De wapendrager herkende een van de criminelen als een oud gedetineerde die in een het Huis van Bewaring zijn straf doorgebracht had. Die ex gedetineerde bleek Lionel, C. te zijn. Leden van het RBTP hebben Lionel opgespoord en aangehouden.

Bij een onderzoek in zijn woning is het dienstvuistvuurwapen van de ambtenaar terug gevonden. Lionel en het wapen zijn vervolgens overgedragen aan collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Lionel ingesloten. Zijn kompaan wordt nog opgespoord. fffffffffff

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

20-jarige jongen om SRD 20 doodgestoken

Geplaatst

op

Kaarsjes

Severino Helderberg (20) is vannacht doodgestoken. De 22-jarige Oniel A. heeft hem twee dodelijke steken toegebracht in zijn borststreek. Hij is door de politie aangehouden.

De dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in Santodorp, nabij een locatie waar er gedobbeld wordt. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om een geldbedrag van SRD 20.

Oniel moest Severino betalen. De woordenwisseling liep uit de hand, waarbij Severino een steen op Oniel zou hebben gegooid. Oniel trok op zijn beurt een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Severino hiermee. Het scherpe voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde, vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft gestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Man aangehouden na hoesten in gezicht ziekenhuismedewerkster

Geplaatst

op

Politie Logo Nl1

Ongeveer anderhalve week terug heeft een bezoeker opzettelijk gehoest in het gezicht van een baliemedewerkster van een ziekenhuis in Eindhoven. Kort daarvoor gaf de man aan, dat hij besmet was met het coronavirus, meldt politie.nl. De politie heeft een onderzoek ingesteld en gisteren een 52-jarige man uit Eindhoven aangehouden.

De Eindhovenaar wordt ervan verdacht dat hij tegen het slachtoffer zou hebben gezegd, dat hij besmet was met het coronavirus. Vervolgens zou hij opzettelijk in haar gezicht hebben gehoest. Wij zien dit als een poging tot zware mishandeling.

Tijdens het onderzoek is de verdachte in beeld gekomen. Dat heeft gisteren geleid tot zijn aanhouding. Of de verdachte daadwerkelijk besmet is met het coronavirus wordt verder onderzocht. De verdachte mag zich donderdag verantwoorden voor de rechter-commissaris.

Dit soort gedrag vindt de politie ontoelaatbaar en daarom worden zulke incidenten dan ook zeer serieus genomen. Vanwege dit soort gedrag hanteren de politie en het Openbaar Ministerie (OM) een zogeheten zerotolerance beleid. Verdachten kunnen door het OM op versnelde wijze fors worden gestraft vanuit een lik-op-stukbeleid.

Culturu.com

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen