Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

25-jarige vrouw verwondt ex-partner met scherp voorwerp in hals

Geplaatst

op

De 25-jarige Stacy L. is door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden voor onder andere poging tot doodslag en zware mishandeling. Zij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De vrouw  heeft haar ex-partner in zijn halsstreek verwond met een scherp voorwerp.

Al geruime tijd zijn de wetsdienaren bezig een slepende ruzie tussen Stacy L. en haar ex-man te beslechten. Volgens verklaring van de man deed hij het adres van de vrouw aan om informatie op te vragen over hun twee kinderen. Terwijl hij in zijn auto zat, stak zij hem met een scherp voorwerp in de halsstreek.

Het slachtoffer beweert dat hij geen enkele aanleiding daartoe had gegeven. Stacy echter heeft verklaard dat het slachtoffer haar aanviel en zij zich heeft verdedigd. Het slachtoffer werd in eerste instantie opgenomen op de afdeling Intensive Care van het ziekenhuis. Zijn situatie is intussen zodanig verbeterd dat hij nu op de ziekenzaal ligt.

De politie doet een oproep aan ex-partners om in contact te treden met het Bureau Familie Rechterlijke Zaken (BUFAZ) als zij kinderen met elkaar hebben en zaken met betrekking tot die kinderen niet vlot verlopen.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Inda
zaterdag 12 september 2020 20:20

Zo🤔Advertentie

Misdaad

Man schiet dochters vriend per ongeluk dood (update)

Geplaatst

op

Politie Suriname Auto

Bisoendew S. (61) is op zaterdag 12 september aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van zware mishandeling met voorbedachte rade met de dood als gevolg.

In de vroege ochtend van zaterdag 12 september heeft Bisoendew met zijn jachtgeweer op de 17-jarige Pawan Rampedarath geschoten. Dit incident vond plaats op het woonadres van Bisoendew. Rampedarath is in de buikstreek geraakt en is ter plaatse overleden.

Bisoendew heeft verklaard dat hij iemand dichtbij een raam van zijn woning zag staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer gericht op de persoon geschoten.

Het slachtoffer had hoogstwaarschijnlijk een liefdesrelatie met de dochter van Bisoendew en ging vermoedelijk ter plaatse om zijn geliefde te zien. In het belang van het onderzoek is het jachtgeweer in beslag genomen.

De politie van het bureau Houttuin heeft deze zaak, voor verder onderzoek, overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

Lees verder

Misdaad

Lichaam Maduro gevonden in water,twee aanhoudingen

Geplaatst

op

Img 1749975eca30 1

Dinsdag 15 september heeft de recherche twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de dood van Gregori Lindomar Maduro. Zijn lichaam werd dinsdag 7 april in Haarlem gevonden in het water van de Mooie Nel.

De twee aangehouden mannen, een 33-jarige man uit IJmuiden en een 33-jarige man uit Haarlem, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Gregori Maduro. Beiden zijn ingesloten en zitten in beperkingen. In verband met deze beperkingen verstrekt de politie op dit moment geen nadere informatie. De recherche zet het onderzoek voort.

 

Bron : Politie/Culturu.com

 

Lees verder

Meest gelezen