Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

20-jarige jongen om Surinaamse Dollars 20 doodgestoken

Geplaatst

op

Kaarsjes

Severino Helderberg (20) is vannacht doodgestoken. De 22-jarige Oniel A. heeft hem twee dodelijke steken toegebracht in zijn borststreek. Hij is door de politie aangehouden.

De dodelijke steekpartij vond plaats in de Charlottenburgweg in Santodorp, nabij een locatie waar er gedobbeld wordt. Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om een geldbedrag van SRD 20.

Oniel moest Severino betalen. De woordenwisseling liep uit de hand, waarbij Severino een steen op Oniel zou hebben gegooid. Oniel trok op zijn beurt een scherp voorwerp tevoorschijn en stak Severino hiermee. Het scherpe voorwerp is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Toen de politie van het bureau Santodorp op de plek van het incident arriveerde, vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft gestoken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Culturu.com

3 Reacties

3
Reageer op dit artikel

1000
Don

In de nacht???? Er is toch een avond klok! Als beidennhet in acht hadden genomen wat dit niet gebeurd.

Remi

Die mensen leven bij dag. Dus dieven die geen geld hebben nemen nu risico om te gaan stelen. Zelf wie geen boef is word nu een boef om de situatie in het land. Geen werk geen geld geen geld dan wat denk je wat ze gaan doen.mm

Wiskey

Wel vreemd…20 jaar…srd 20…in 2020….. gecondoleerd.Advertentie

Misdaad

Jongen in Suriname geraakt door jachtgeweer

Geplaatst

op

Politie Vest Suriname

In Suriname is een 19-jarige per ongeluk neergeschoten tijdens de jacht te Apetina in het Boven Suriname gebied. Uit onderzoek van de politie is bewezen dat de jongen en het slachtoffer aan het jagen waren op een kudde pingo’s. de jongen is toen bij die gelegenheid geraakt.

Volgens de doktersverklaring is de gezondheidstoestand van de jongen stabiel. Na overleg met het Openbaar ministerie is de dader heengezonden. Het jachtgeweer is in beslag genomen omdat hij geen vergunning voor de wapen heeft. – Culturu.com

Lees verder

Misdaad

38-jarige man in Suriname door levenspartner vermoord

Geplaatst

op

Autobus Slachtoffer. Foto Kps

De 38-jarige Sadath Hussain is woensdag langs de Oostwestverbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners. Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath om het leven is gebracht.

Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer. Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.

Het ontzielde lichaam van Hussain is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak, meldt de Public Relations van de politie.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen