Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

18-jarige jongen opgepakt voor afpersing

Geplaatst

op

door

De politie van het ressort Munder heeft, op zaterdag 21 januari, de 18-jarige Rogenso J. aangehouden wegens afpersing.

In de maand oktober werd een jongen genaamd Brendon door een groep jongens aangevallen bij een bushalte. Rogenso J. die het zag gebeuren schoot Brendon te hulp. Sindsdien bedreigde Rogenso J. de jongen elke keer als hij hem tegenkwam om geld af te staan, voor het feit dat hij hem die dag had geholpen.

Brendon deed hier uiteindelijk aangifte van bij de politie, maar kon, daar hij geen naam van de verdachte wist, alleen een beschrijving geven. Met de politie werd daarom afgesproken dat Brendon de politie zou waarschuwen wanneer hij de verdachte weer zou zien.

Op 9 januari stond Brendon bij de bushalte te wachten op de bus, om naar school te gaan, toen hij Rogenso J. zag aankomen. Rogenso J. pakte Brendon zijn tas af, nam hieruit de mobiele telefoon van Brendon en deelde hem mee dat hij hem SRD 200 moest geven voor het feit dat hij hem die dag, toen hij werd aangevallen, had geholpen. Brendon, die ondertussen de naam van de verdachte had achterhaald, deed ook van dit voorval aangifte bij de politie waardoor de politie over kon gaan tot aanhouding.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Misdaad

Vrouw in haar woning vermoord

Geplaatst

op

door

Bibi Fareeda Nisha Hakim (64), die in Guyana is geboren, is donderdagavond dood aangetroffen in haar woning aan de Swastikasweg te Kwatta. De afdeling Public Relations van de politie meldt, dat zij hoogstwaarschijnlijk om het leven is gebracht omdat haar lichaam duidelijk sporen van geweld vertoont. De woning is overhoop gehaald.

Het ontzielde lichaam van de vrouw, is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Een kleinzoon van de overledene heeft het lijk in de woning aangetroffen. De vrouw woonde samen met haar man, zoon en kleinzoon op het adres.

Lees verder

Misdaad

Man met schotwond klampt auto aan

Geplaatst

op

door

In het Brabantse Veen heeft een gewonde man  vrijdagmiddag een auto staande gehouden. Hij bleek een schotwond te hebben. De verdachte van de schietpartij is mogelijk weggereden in een grijze auto. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

De man liep vrijdagmiddag rond half vijf door de Wielstraat toen hij een voorbijrijdende auto tegenhield. Hij bloedde heftig en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politiehelikopter heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte. Het is nog niet bekend wat er precies gebeurd is.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

X