Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

18-jarige jongen opgepakt voor afpersing

Geplaatst

op

De politie van het ressort Munder heeft, op zaterdag 21 januari, de 18-jarige Rogenso J. aangehouden wegens afpersing.

In de maand oktober werd een jongen genaamd Brendon door een groep jongens aangevallen bij een bushalte. Rogenso J. die het zag gebeuren schoot Brendon te hulp. Sindsdien bedreigde Rogenso J. de jongen elke keer als hij hem tegenkwam om geld af te staan, voor het feit dat hij hem die dag had geholpen.

Brendon deed hier uiteindelijk aangifte van bij de politie, maar kon, daar hij geen naam van de verdachte wist, alleen een beschrijving geven. Met de politie werd daarom afgesproken dat Brendon de politie zou waarschuwen wanneer hij de verdachte weer zou zien.

Op 9 januari stond Brendon bij de bushalte te wachten op de bus, om naar school te gaan, toen hij Rogenso J. zag aankomen. Rogenso J. pakte Brendon zijn tas af, nam hieruit de mobiele telefoon van Brendon en deelde hem mee dat hij hem SRD 200 moest geven voor het feit dat hij hem die dag, toen hij werd aangevallen, had geholpen. Brendon, die ondertussen de naam van de verdachte had achterhaald, deed ook van dit voorval aangifte bij de politie waardoor de politie over kon gaan tot aanhouding.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Pakketbezorger overvallen

Geplaatst

op

Aan de Kolenwagenslag op Scheveningen is een pakketbezorger onder bedreiging van een wapen overvallen. De twee verdachten hebben volgens de politie een donkere huidskleur en zijn er vandoor gegaan in een donkerblauwe auto. Wat de twee hebben buitgemaakt, is nog niet bekend.
De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Vrouw neergestoken voor Station Sloterdijk

Geplaatst

op

De politie melde vanavond via twitter, dat op het Orlyplein bij Station Sloterdijk
een vrouw in haar schouder is gestoken. Toegesnelde agenten konden de dader kort na
het incident aanhouden. De politie doet onderzoek naar het de zaak.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |