Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

15-jarige scholier voor de 2e keer opgepakt

Geplaatst

op

De politie van Lelydorp heeft op vrijdag 13 januari jl. de 15-jarige Marciano N. aangehouden op verdenking van bedreiging.

De schooldirecteur had de politie ingeschakeld omdat Marciano besloten had de school te verlaten om met zijn vrienden naar een andere school te gaan, op hetzelfde complex. Daar aangekomen ging Marciano een lokaal binnen waar hij een andere jongen bedreigde met een scherp voorwerp. De lerares en andere leerlingen kwamen tussen beide waardoor erger voorkomen kon worden. Marciano werd aangehouden en overgedragen aan de politie van Jeugdzaken en is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie (OM) in verzekering gesteld.

Het scherpe voorwerp had Marciano inmiddels doorgegeven aan een vriend, die buiten het lokaal stond. Tijdens het onderzoek is ook de vriend verhoord, die toe gaf in het bezit te zijn van het scherpe voorwerp. Hij heeft deze ingeleverd bij de politie.

Marciano N. werd december vorig jaar ook al in verzekering gesteld op verdenking van bedreiging, van een andere leerling, met een alarm pistool en een mes. Er werd bij zijn aanhouding toen ook een hoeveelheid marihuana op hem gevonden. Na deze voorgeleiding, en afstemming met een lid van het OM, werd echter beslist dat het niet nodig was om hem nog langer vast te houden en werd hij in vrijheid gesteld.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Tjaark

    zondag 22 januari 2017 at 10:07

    ik ben er zeker van, thuis zijn ze arm en wat gaan ze doen als ze het minder goed hebben dan hun vriendjes. stelen en overval. ze willem ook prada dragen. jong geleerd is oud gedaan dus nu keihard aanpakken anders heb je later een probleem met zulke jongetjes. nu is het roof. later als ze ouder zijn blijft het niet bij stelen en roven. maar moorden. dan kennen ze geen spijt. dan kennen ze geen pardon. alles en iedereen die ze denken daar valt wat te halen gaan ze inbreken. dieven ijzer houd ze niet tegen. dus goed aanpakken

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Metrostation Amsterdam dicht om plofkraak

Geplaatst

op

Op de Elsrijkdreef in Amsterdam-Zuidoost heeft het metrostation Ganzenhoef aanzienlijke schade opgelopen na een plofkraak. Dat meldt de politie. Omwonenden maakten melding van een harde knal. Twee verdachten zijn op een scooter weggereden richting Diemen en zijn nog voortvluchtig.

Door de ontploffing is het metrostation dusdanig beschadigd dat deze volgens de politie de komende uren nog is afgesloten, vanwege onderzoek door politie en de Explosieven Opruimingsdienst EOD. Of het metroverkeer in de ochtend hervat kan worden is onzeker. Het is nog niet duidelijk of de daders iets buit hebben gemaakt.

ANP

Lees verder

Misdaad

Twee mannen vast voor steekpartij Den Haag

Geplaatst

op

Aan het Lamgroen in Den Haag is dinsdagochtend een 47-jarige gewonde man in een woning aangetroffen. Hij bleek neergestoken te zijn. Een andere, ook gewonde, man werd later in de straat aangehouden. Rond 7.15 uur kwamen meldingen binnen over verdachte geluiden. De mannen hebben met elkaar gevochten en de 47-jarige man is hierbij neergestoken. De politie verhoort beide mannen om precies te weten te komen wat er is gebeurd.

Lees verder

Meest gelezen