Suriname ALTIJD Dichtbij

Misdaad

15-jarige scholier voor de 2e keer opgepakt

Geplaatst

op

De politie van Lelydorp heeft op vrijdag 13 januari jl. de 15-jarige Marciano N. aangehouden op verdenking van bedreiging.

De schooldirecteur had de politie ingeschakeld omdat Marciano besloten had de school te verlaten om met zijn vrienden naar een andere school te gaan, op hetzelfde complex. Daar aangekomen ging Marciano een lokaal binnen waar hij een andere jongen bedreigde met een scherp voorwerp. De lerares en andere leerlingen kwamen tussen beide waardoor erger voorkomen kon worden. Marciano werd aangehouden en overgedragen aan de politie van Jeugdzaken en is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie (OM) in verzekering gesteld.

Het scherpe voorwerp had Marciano inmiddels doorgegeven aan een vriend, die buiten het lokaal stond. Tijdens het onderzoek is ook de vriend verhoord, die toe gaf in het bezit te zijn van het scherpe voorwerp. Hij heeft deze ingeleverd bij de politie.

Marciano N. werd december vorig jaar ook al in verzekering gesteld op verdenking van bedreiging, van een andere leerling, met een alarm pistool en een mes. Er werd bij zijn aanhouding toen ook een hoeveelheid marihuana op hem gevonden. Na deze voorgeleiding, en afstemming met een lid van het OM, werd echter beslist dat het niet nodig was om hem nog langer vast te houden en werd hij in vrijheid gesteld.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Tjaark

    zondag 22 januari 2017 at 10:07

    ik ben er zeker van, thuis zijn ze arm en wat gaan ze doen als ze het minder goed hebben dan hun vriendjes. stelen en overval. ze willem ook prada dragen. jong geleerd is oud gedaan dus nu keihard aanpakken anders heb je later een probleem met zulke jongetjes. nu is het roof. later als ze ouder zijn blijft het niet bij stelen en roven. maar moorden. dan kennen ze geen spijt. dan kennen ze geen pardon. alles en iedereen die ze denken daar valt wat te halen gaan ze inbreken. dieven ijzer houd ze niet tegen. dus goed aanpakken

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misdaad

Kinderen gewond bij schietpartij in Helmond

Geplaatst

op

Bij een schietpartij in Helmond zijn een meisje van 2 en een meisje van 15 gewond geraakt, meldt de politie. De dader schoot op inzittenden in een auto en raakte daarbij de kinderen. Een verdachte is inmiddels opgepakt.

Het meisje van 2 zat achterop bij haar moeder op de fiets. Ze is gewond aan haar been en wordt behandeld in het ziekenhuis. Het 15-jarige meisje raakte gewond aan haar arm. Zij is inmiddels weer thuis. De politie onderzoekt de zaak.

Lees verder

Misdaad

Douaniers verdacht van corruptie

Geplaatst

op

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar drie douaniers wegens verdenkingen van corruptie en witwassen in de Rotterdamse haven.

Zij kwamen in beeld door het doen van opvallende uitgaven, bevestigt het OM na berichtgeving van De Telegraaf over de kwestie.

De douaniers van 31, 34 en 37 jaar zijn afkomstig uit Schiedam, Den Haag en Rotterdam. Ze zijn niet opgepakt, maar invallen bij de verdachten leverden 150.000 euro aan contant geld, sieraden en dure horloges op.

ANP

Lees verder

Meest gelezen