woensdag 24 april 2024
32 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(8)

Voeding, de sleutel naar gezondheid

lees ook ...

 

 

We willen allemaal lang leven in een goede gezondheid. Maar hoe kunnen we er voor zorgen dat we niet ziek worden? En hebben wij hier invloed op? Het antwoord op deze vraag is heel duidelijk: Wij kunnen hier zeker een grote invloed op hebben. In deze video over voeding, het belangrijkste onderdeel van een gezonde leefstijl, praat ik met huisarts Gordon Oron, die jullie waarschijnlijk al kennen van eerdere video’s over Diabetes en hart-en vaatziekten. In deze video vertel ik wat het advies is wat betreft een gezond eetpatroon.

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Diana Verhoeven, praktijkondersteuner huisarts in een huisartsenpraktijk. Daarnaast voedings- en leefstijlcoach, holistisch-, natuurgeneeskundig- en energetisch therapeut.

Deze video omvat veel informatie en zal duidelijkheid geven waar je je op moet richten als je wat gezonder wilt gaan leven en met name gezonder eten. Veel informatie in een keer. Om deze reden zal ik in de toekomst nog wat onderdelen uit gaan lichten en praktische tips geven. Bedenk wel dat je niet van de ene op de andere dag in een keer al je gewoontes kunt veranderen, want dit kost tijd en mag stapje voor stapje in het tempo wat bij je past. Maar elke verandering is er een en kan jouw gezondheid verbeteren. Ook als je geen gezondheidsproblemen hebt kan een gezonde leefstijl er voor zorgen dat je gezond blijft. Hoe ouder je wordt, hoe belangrijker dit wordt, maar hoe jonger je hiermee begint, hoe beter. Verder is het nooit te laat om aan je gezondheid te gaan werken. Je bent het waard! Ga ervoor! Het zal je veel voordeel op gaan leveren.

Graag zie ik jullie reacties tegemoet en als jullie vragen hebben of meer willen weten over bepaalde onderdelen of andere onderwerpen met betrekking tot gezondheid, leefstijl, voeding, etc., laat dit dan weten. Wij kunnen deze onderwerpen dan wellicht meenemen in een volgende video.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

7 REACTIES

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Medisch

meer Medisch nieuws »

meest gelezen

HomeMedischVoeding, de sleutel naar gezondheid