Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

SFB komt voorlopig niet vrij

Geplaatst

op

De Nederlandse rappers Frenna (Francis Edusei) en Priceless (Jackie Osei) van de rapgroep Strictly Family Business (SFB) blijven in hechtenis en komen niet eerder vrij. “Ons verzoek is afgewezen”, zegt advocaat Humphrey teleurgesteld.

De raadsman had samen met collega Maureen Nibte een verzoek ingediend bij de rechter-commissaris om Frenna en Priceless voorlopig in vrijheid te stellen. De rechter-commissaris heeft besloten om dat verzoek niet in te willigen. Dat betekent dat ze voorlopig blijven vastzitten en het proces doorgaat. Op basis waarvan het verzoek is afgewezen is Schurman nog niet bekend.

Ook KM blijft voorlopig vastzitten. Hij heeft als enige toegegeven seks te hebben gehad met het toentertijd 15-jarige meisje. KM was toen 17 jaar en zou volgens zijn advocaat niet hebben geweten dat het meisje pas vier maanden later 16 zou worden. KM ontkende overigens dat Frenna en Priceless bij de vrijpartij betrokken waren.

De advocaat van de rappers gaat in beroep tegen de afwijzing van zijn verzoek en zal binnenkort ook om vrijlating van KM vragen.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Guno

    dinsdag 10 januari 2017 at 22:06

    wat gebeurt daar in Suriname. als dat meisje vieze dingen wilt doen is het toch niet die jongen zijn schuld.bijna iedereen heeft vieze dingen gedaan. dan moet je half Suriname opsluiten. als het een man was die vieze dingen met dat kind deed dan zeg ik . ja sluit hem op. hij is 17 zij 15. is jeugd die expertimenteerd. sex. ja elk jeug bijna doet stiekem vieze dingen. krasie. en als de ouders en dat meisje aangeven dat het zo niet hoeft. dan moet het toch stoppen.hoe moet die jongen ruiken dat ze geen 16 is als zij zegt ..doe doe je mag.. moest ze eerst haar paspoort tonen hoe oud ze is. in NL als je drank koop moet je een ID tonen. maak dan een wet voor sex laat eerst je paspoort zien aan elkaar. verboden vieze dingens te doen onder jeugdigen. wie heeft nooit vieze dingens gedaan. ik niet.. Jij…

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle

#Januhairy

Geplaatst

op

Vrouwen worden deze maand massaal opgeroepen om hun lichaamshaar te laten staan en het resultaat te delen op social media. De initiatiefneemster Laura besloot vorig jaar haar lichaamshaar niet te scheren voor een toneeloptreden. Dat leverde vele opmerkingen op terwijl zij er juist goed door voelde. Het maakt haar sterker en ze wilt dat andere vrouwen dit ook ervaren. Vele vrouwen volgde haar voorbeeld en deelde hun foto’s.

Lees verder

Lifestyle

McDonald’s introduceert vega Happy Meal

Geplaatst

op

Kinderen uit Groot Brittannië kunnen vanaf vandaag kiezen voor een vega wrap in hun Happy Meal, als ze bij McDonald’s gaan eten. De wrap is gevuld met een schijf gemaakt uit erwten, tomaten, rijst en rode pesto. Er zijn geen melkproducten in verwerkt. De vega wrap is bedacht door de Britse Vegetarian Society. Er komt voor de volwassenen ook een pittigere versie, aldus de Daily Mail. Of de vega versie binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn is onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen