Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

SFB komt voorlopig niet vrij

Geplaatst

op

De Nederlandse rappers Frenna (Francis Edusei) en Priceless (Jackie Osei) van de rapgroep Strictly Family Business (SFB) blijven in hechtenis en komen niet eerder vrij. “Ons verzoek is afgewezen”, zegt advocaat Humphrey teleurgesteld.

De raadsman had samen met collega Maureen Nibte een verzoek ingediend bij de rechter-commissaris om Frenna en Priceless voorlopig in vrijheid te stellen. De rechter-commissaris heeft besloten om dat verzoek niet in te willigen. Dat betekent dat ze voorlopig blijven vastzitten en het proces doorgaat. Op basis waarvan het verzoek is afgewezen is Schurman nog niet bekend.

Ook KM blijft voorlopig vastzitten. Hij heeft als enige toegegeven seks te hebben gehad met het toentertijd 15-jarige meisje. KM was toen 17 jaar en zou volgens zijn advocaat niet hebben geweten dat het meisje pas vier maanden later 16 zou worden. KM ontkende overigens dat Frenna en Priceless bij de vrijpartij betrokken waren.

De advocaat van de rappers gaat in beroep tegen de afwijzing van zijn verzoek en zal binnenkort ook om vrijlating van KM vragen.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Guno

    dinsdag 10 januari 2017 at 22:06

    wat gebeurt daar in Suriname. als dat meisje vieze dingen wilt doen is het toch niet die jongen zijn schuld.bijna iedereen heeft vieze dingen gedaan. dan moet je half Suriname opsluiten. als het een man was die vieze dingen met dat kind deed dan zeg ik . ja sluit hem op. hij is 17 zij 15. is jeugd die expertimenteerd. sex. ja elk jeug bijna doet stiekem vieze dingen. krasie. en als de ouders en dat meisje aangeven dat het zo niet hoeft. dan moet het toch stoppen.hoe moet die jongen ruiken dat ze geen 16 is als zij zegt ..doe doe je mag.. moest ze eerst haar paspoort tonen hoe oud ze is. in NL als je drank koop moet je een ID tonen. maak dan een wet voor sex laat eerst je paspoort zien aan elkaar. verboden vieze dingens te doen onder jeugdigen. wie heeft nooit vieze dingens gedaan. ik niet.. Jij…

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle

Sporten en bewegen voor 50plus

Geplaatst

op

By

Hoewel de beroemde gezegde ‘leeftijd is slechts een nummer’ helemaal waar is als het gaat om de meeste dingen in het leven, moet je soms een beetje voorzichtig zijn naarmate je ouder wordt. Een voorbeeld hiervan is wanneer je oefent na de leeftijd van 50. Het is zeker mogelijk om in de beste vorm te komen nadat je 50 bent geworden, maar de enige aanbeveling is om een ​​beetje voorzichtig te zijn.

Waarom moet je na je 50ste jaar blijven sporten?

Je verliest spiermassa naarmate je ouder wordt en het trainen helpt je om je spieren weer op te bouwen. Het handhaven van spiermassa helpt ook om meer calorieën te verbranden, zelfs in rust. Trainen op deze leeftijd vermindert het risico op hartaandoeningen, diabetes, hoge bloeddruk, beroerte, artritis, de ziekte van Alzheimer en osteoporose. Het helpt je ook scherp te blijven en stimuleert je metabolisme.

Een 50-jarig lichaam is niet hetzelfde als een 20 of een 30-jarig lichaam. Je kunt niet dezelfde dingen doen en geen van beiden zou dat moeten doen. Maar het goede ding is dat de sleutel tot een goede kwaliteit van leven, zelfs op deze leeftijd, oefening is. Trainen verbetert de kwaliteit van leven en houdt één gezond en fit. Terugkomend op ons punt, hier is een lijst van oefeningen die je moet aanpassen nadat je over 50 bent gegaan.

De trap gemakkelijk kunnen beklimmen is een goede zaak en het zou een deel van je dagelijkse routine moeten zijn. Maar er op lopen moet worden vermeden, omdat de gevolgen en de gevaren van vallen erger worden naarmate je ouder wordt.

Intervaltraining met hoge intensiteit is geweldig voor het verbranden van calorieën en vet, maar bij oudere mensen kan dit het lichaam benadrukken. Je kunt zwemmen voor een volledige cardiovasculaire training als je ouder bent dan 50.

Een van de beste oefeningen om over alles heen te bouwen, push-ups zorgen voor veel stress en druk op de bovenrug en schouders. Het is aan te raden om een ​​wall push te doen in plaats van de traditionele push-up als je boven de 50 bent. Muur push-ups verminderen de druk op je spieren.

Als iemand niet consequent heeft geoefend, dan kan squatten met gewichten als je ouder wordt druk uitoefenen op je gewrichten. Gewoon hurken normaal met je lichaamsgewicht in de juiste vorm is ook goed op deze leeftijd.

Pull-ups zijn moeilijk om te doen, zelfs wanneer iemand 25 is. Ze leggen veel druk op je schouders en vereisen veel lichaamskracht, die je misschien niet hebt als ze ouder worden. Je kunt je trainer vragen om je enkele andere oefeningen te vertellen die werken op dezelfde spiergroep.Lees verder

Lifestyle

Hoeveel glazen kun je op bij een avondje uit?

Geplaatst

op

By

Na een lekker avondje uit waarbij je gezellig hebt zitten borrelen, word je de volgende morgen wakker met een kater. Hoe ouder je wordt des te erger de kater. Hoe komt dat?
Kon je vroeger probleemloos door blijven drinken tot in de vroege uurtjes, naar mate de jaren vorderen, word je steeds harder gestraft voor je alcoholische uitspattingen. Daar zijn meerdere verklaringen voor.

De belangrijkste is dat je spiermassa afneemt als je ouder wordt en daarvoor in de plaats komt vet. Spierweefsel bestaat voornamelijk uit water, dus wordt de alcohol sneller verdund als je meer spieren hebt.Je lever en nieren steeds slechter in staat zijn om giftige stoffen in alcohol af te breken.

Tenslotte is er nog een andere simpele verklaring: doordat je wel wat beters te doen hebt, drink je veel minder vaak dan vroeger. Daardoor is je lichaam minder gewend aan het verwerken van grote hoeveelheden alcohol en komt de kater dus harder aan.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |