Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

OM in hoger beroep tegen agent voor verduisteren bekeuringsgeld

Geplaatst

op

Inspecteur van Politie M.B., die verdacht wordt van verduistering van boetegelden, is door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld.

De aanhouding is getoetst door de rechter-commissaris en onrechtmatig bevonden. Volgens de rechtbank is er te weinig bewijs dat de politieagent, die leiding had over de Verkeersafdeling, de gelden ook daadwerkelijk heeft gestolen.

Volgens de advocaat, van de verdachte, is de administratie van de parketdienst een puinhoop en is er geen bewijs tegen zijn cliënt.

Het Openbaar Ministerie (OM) tekende direct na afloop van de uitspraak hoger beroep aan.

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Sam

haha wat een poppenkast. wie steelt niet waar hij werkt. wie niet steelt of erft zal blijven werken tot hij sterft. ja iedereen steelt op het werk. en nu hij vrij gesproken is mag hij zijn werk nog uitoefenen. poet poespoesie foe luku merki. zet een poes om op het melk te letten dan .. gelegenheid maakt de dief….. toch oomagentAdvertentie

Lifestyle

Meer mensen bereid om mantelzorg te verlenen

Geplaatst

op

Mensen zijn steeds vaker bereid mantelzorg te verlenen aan een naaste. 72 procent van de mensen zegt eventueel te willen zorgen voor een familielid wanneer dit nodig is. In 2013 was dat nog 50 procent. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag samen met MantelzorgNL.

Wel vinden ouders en hun kinderen het lastig om over mantelzorg te praten. 78 procent van de volwassen kinderen heeft nog niet met hun ouders besproken hoe ze de zorg gaan regelen als ze hulpbehoevend worden. Ze hebben er nog niet over nagedacht of zien de noodzaak niet om dit vooraf te bespreken. Ongeveer 80 procent van de ondervraagde ouders wil hun kinderen niet opzadelen met een gesprek over mantelzorg.

Voor het onderzoek werden 24.730 leden van het EenVandaag Opiniepanel ondervraagd.

ANP

Lees verder

Lifestyle

HEMA komt met vegan rookworst

Geplaatst

op

HEMA zet de komende jaren vol in op duurzaamheid en wil onder meer vegan varianten maken van al zijn bekende producten, zoals de iconische rookworst van het bedrijf.

Alle bekende voedselproducten van de HEMA moeten uiteindelijk een vegan variant krijgen. Eerder kwam er al een vegetarisch saucijzenbroodje in de winkel en onlangs een vegan appeltaart. De tompouce is volgens Jegen nog iets ingewikkelder, maar ook daar wordt op termijn naar gekeken.

Hoezeer HEMA ook verbonden is met rookworsten, het bedrijf is niet de eerste met een vleesloze variant. Unox biedt al een vegetarische rookworst aan en de Vegetarische Slager heeft er eentje die ook zonder zuivel, ei en andere dierlijke producten en dus vegan is.

ANP

Lees verder

Meest gelezen