Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

OM in hoger beroep tegen agent voor verduisteren bekeuringsgeld

Geplaatst

op

Inspecteur van Politie M.B., die verdacht wordt van verduistering van boetegelden, is door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld.

De aanhouding is getoetst door de rechter-commissaris en onrechtmatig bevonden. Volgens de rechtbank is er te weinig bewijs dat de politieagent, die leiding had over de Verkeersafdeling, de gelden ook daadwerkelijk heeft gestolen.

Volgens de advocaat, van de verdachte, is de administratie van de parketdienst een puinhoop en is er geen bewijs tegen zijn cliënt.

Het Openbaar Ministerie (OM) tekende direct na afloop van de uitspraak hoger beroep aan.

1 Reactie

1 Reactie

  1. Sam

    woensdag 18 januari 2017 at 11:28

    haha wat een poppenkast. wie steelt niet waar hij werkt. wie niet steelt of erft zal blijven werken tot hij sterft. ja iedereen steelt op het werk. en nu hij vrij gesproken is mag hij zijn werk nog uitoefenen. poet poespoesie foe luku merki. zet een poes om op het melk te letten dan .. gelegenheid maakt de dief….. toch oomagent

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle

#Januhairy

Geplaatst

op

Vrouwen worden deze maand massaal opgeroepen om hun lichaamshaar te laten staan en het resultaat te delen op social media. De initiatiefneemster Laura besloot vorig jaar haar lichaamshaar niet te scheren voor een toneeloptreden. Dat leverde vele opmerkingen op terwijl zij er juist goed door voelde. Het maakt haar sterker en ze wilt dat andere vrouwen dit ook ervaren. Vele vrouwen volgde haar voorbeeld en deelde hun foto’s.

Lees verder

Lifestyle

McDonald’s introduceert vega Happy Meal

Geplaatst

op

Kinderen uit Groot Brittannië kunnen vanaf vandaag kiezen voor een vega wrap in hun Happy Meal, als ze bij McDonald’s gaan eten. De wrap is gevuld met een schijf gemaakt uit erwten, tomaten, rijst en rode pesto. Er zijn geen melkproducten in verwerkt. De vega wrap is bedacht door de Britse Vegetarian Society. Er komt voor de volwassenen ook een pittigere versie, aldus de Daily Mail. Of de vega versie binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn is onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen