Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

Dé make-up trends van 2017

Geplaatst

op

De eerste nagellak trend is al gespot en ook op make-up gebied staat ons in 2017 weer een hoop moois te wachten. Hieronder een overzicht van de make-up trends die dit jaar gaan domineren.

1. BREATHING FACE
In 2017 gaan we voor een gezonde en stralende huid. Dit betekent minder contouren en, als je dat al doet, minder bakken in de zon. Het gezicht mag lekker ademen.

2. MONOCHROOM
Oogschaduw en lipstick in precies dezelfde kleur, een must voor de monochroom make-up trend.

3. BLACK LINER INTERRUPTED
Een zwart lijntje op de onderste oogrand is helemaal terug, alleen laten we de uiteindes voortaan ‘oogpotlood vrij’.

4. SHINY LIPS
In 2016 was een matte lipstick groot favoriet, dit jaar mogen de lippen weer lekker glimmen.

5. PRETTY IN PINK
Denk aan roze als dé nieuwe neutrale kleur. Je wangen, lippen, oogleden, het mooie is dat je deze tint op op elk gedeelte van het gezicht kunt aanbrengen voor een frisse look en mooie gloed. Heb je een donkere huid dan kan je het beste voor een bruine/perzikachtige kleur gaan.

6. RECHTE WENKBRAUWEN
Strak getekende hoekige wenkbrauwen zijn verleden tijd. In 2017 ben je met rechte en natuurlijke geëpileerde wenkbrauwen helemaal on trend.

7. THREE DIMENSIONAL LIPS
Dit jaar is drie dimensionale lipstick het helemaal. Van een ombré effect tot een flinke laag glitters op de lippen, het kan niet gek genoeg.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle

#Januhairy

Geplaatst

op

Vrouwen worden deze maand massaal opgeroepen om hun lichaamshaar te laten staan en het resultaat te delen op social media. De initiatiefneemster Laura besloot vorig jaar haar lichaamshaar niet te scheren voor een toneeloptreden. Dat leverde vele opmerkingen op terwijl zij er juist goed door voelde. Het maakt haar sterker en ze wilt dat andere vrouwen dit ook ervaren. Vele vrouwen volgde haar voorbeeld en deelde hun foto’s.

Lees verder

Lifestyle

McDonald’s introduceert vega Happy Meal

Geplaatst

op

Kinderen uit Groot Brittannië kunnen vanaf vandaag kiezen voor een vega wrap in hun Happy Meal, als ze bij McDonald’s gaan eten. De wrap is gevuld met een schijf gemaakt uit erwten, tomaten, rijst en rode pesto. Er zijn geen melkproducten in verwerkt. De vega wrap is bedacht door de Britse Vegetarian Society. Er komt voor de volwassenen ook een pittigere versie, aldus de Daily Mail. Of de vega versie binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn is onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen