Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

Dé make-up trends van 2017

Geplaatst

op

De eerste nagellak trend is al gespot en ook op make-up gebied staat ons in 2017 weer een hoop moois te wachten. Hieronder een overzicht van de make-up trends die dit jaar gaan domineren.

1. BREATHING FACE
In 2017 gaan we voor een gezonde en stralende huid. Dit betekent minder contouren en, als je dat al doet, minder bakken in de zon. Het gezicht mag lekker ademen.

2. MONOCHROOM
Oogschaduw en lipstick in precies dezelfde kleur, een must voor de monochroom make-up trend.

3. BLACK LINER INTERRUPTED
Een zwart lijntje op de onderste oogrand is helemaal terug, alleen laten we de uiteindes voortaan ‘oogpotlood vrij’.

4. SHINY LIPS
In 2016 was een matte lipstick groot favoriet, dit jaar mogen de lippen weer lekker glimmen.

5. PRETTY IN PINK
Denk aan roze als dé nieuwe neutrale kleur. Je wangen, lippen, oogleden, het mooie is dat je deze tint op op elk gedeelte van het gezicht kunt aanbrengen voor een frisse look en mooie gloed. Heb je een donkere huid dan kan je het beste voor een bruine/perzikachtige kleur gaan.

6. RECHTE WENKBRAUWEN
Strak getekende hoekige wenkbrauwen zijn verleden tijd. In 2017 ben je met rechte en natuurlijke geëpileerde wenkbrauwen helemaal on trend.

7. THREE DIMENSIONAL LIPS
Dit jaar is drie dimensionale lipstick het helemaal. Van een ombré effect tot een flinke laag glitters op de lippen, het kan niet gek genoeg.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Lifestyle

Meer mensen bereid om mantelzorg te verlenen

Geplaatst

op

Mensen zijn steeds vaker bereid mantelzorg te verlenen aan een naaste. 72 procent van de mensen zegt eventueel te willen zorgen voor een familielid wanneer dit nodig is. In 2013 was dat nog 50 procent. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag samen met MantelzorgNL.

Wel vinden ouders en hun kinderen het lastig om over mantelzorg te praten. 78 procent van de volwassen kinderen heeft nog niet met hun ouders besproken hoe ze de zorg gaan regelen als ze hulpbehoevend worden. Ze hebben er nog niet over nagedacht of zien de noodzaak niet om dit vooraf te bespreken. Ongeveer 80 procent van de ondervraagde ouders wil hun kinderen niet opzadelen met een gesprek over mantelzorg.

Voor het onderzoek werden 24.730 leden van het EenVandaag Opiniepanel ondervraagd.

ANP

Lees verder

Lifestyle

HEMA komt met vegan rookworst

Geplaatst

op

HEMA zet de komende jaren vol in op duurzaamheid en wil onder meer vegan varianten maken van al zijn bekende producten, zoals de iconische rookworst van het bedrijf.

Alle bekende voedselproducten van de HEMA moeten uiteindelijk een vegan variant krijgen. Eerder kwam er al een vegetarisch saucijzenbroodje in de winkel en onlangs een vegan appeltaart. De tompouce is volgens Jegen nog iets ingewikkelder, maar ook daar wordt op termijn naar gekeken.

Hoezeer HEMA ook verbonden is met rookworsten, het bedrijf is niet de eerste met een vleesloze variant. Unox biedt al een vegetarische rookworst aan en de Vegetarische Slager heeft er eentje die ook zonder zuivel, ei en andere dierlijke producten en dus vegan is.

ANP

Lees verder

Meest gelezen