Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

Fijne Jaarwisseling

Geplaatst

op

Waarschijnlijk lees je dit terwijl je, lekker op de bank zit, bij familie of vrienden bent of misschien maak je je nog klaar voor een gezellige avond….Hopelijk vier je de laatste dag van 2016 zoals jij het liefste doet!

Wij wensen alle lezers van Culturu.com een 2017 vol liefde en gezondheid, vol dromen om na te jagen, nog meer nieuws om te lezen en momenten om te beleven!

Als je iets kwijt wil, feedback hebt, suggesties, opmerkingen, bedankjes, complimentjes en/of vragen; mail ons of stuur ons een reactie via de website, dat vinden we leuk!
Voor nu: Maak er een gezellige dag, en avond van en, namens de redactie van Culturu.com, a HAPPY NEW YEAR!

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Lieze

De beste wensen aan iedereen van Culturu.com.

Dank voor al het nieuws wat jullie 2016 hebben gebracht en natuurlijk het forum waar ik zo blij mee ben en dat 2017 weer een leuk jaar mag zijn met Culturu.com.

Iedereen een gelukkig nieuw jaarAdvertentie

Lifestyle

Meer mensen bereid om mantelzorg te verlenen

Geplaatst

op

Mensen zijn steeds vaker bereid mantelzorg te verlenen aan een naaste. 72 procent van de mensen zegt eventueel te willen zorgen voor een familielid wanneer dit nodig is. In 2013 was dat nog 50 procent. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag samen met MantelzorgNL.

Wel vinden ouders en hun kinderen het lastig om over mantelzorg te praten. 78 procent van de volwassen kinderen heeft nog niet met hun ouders besproken hoe ze de zorg gaan regelen als ze hulpbehoevend worden. Ze hebben er nog niet over nagedacht of zien de noodzaak niet om dit vooraf te bespreken. Ongeveer 80 procent van de ondervraagde ouders wil hun kinderen niet opzadelen met een gesprek over mantelzorg.

Voor het onderzoek werden 24.730 leden van het EenVandaag Opiniepanel ondervraagd.

ANP

Lees verder

Lifestyle

HEMA komt met vegan rookworst

Geplaatst

op

HEMA zet de komende jaren vol in op duurzaamheid en wil onder meer vegan varianten maken van al zijn bekende producten, zoals de iconische rookworst van het bedrijf.

Alle bekende voedselproducten van de HEMA moeten uiteindelijk een vegan variant krijgen. Eerder kwam er al een vegetarisch saucijzenbroodje in de winkel en onlangs een vegan appeltaart. De tompouce is volgens Jegen nog iets ingewikkelder, maar ook daar wordt op termijn naar gekeken.

Hoezeer HEMA ook verbonden is met rookworsten, het bedrijf is niet de eerste met een vleesloze variant. Unox biedt al een vegetarische rookworst aan en de Vegetarische Slager heeft er eentje die ook zonder zuivel, ei en andere dierlijke producten en dus vegan is.

ANP

Lees verder

Meest gelezen