Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

Fijne Jaarwisseling

Geplaatst

op

Waarschijnlijk lees je dit terwijl je, lekker op de bank zit, bij familie of vrienden bent of misschien maak je je nog klaar voor een gezellige avond….Hopelijk vier je de laatste dag van 2016 zoals jij het liefste doet!

Wij wensen alle lezers van Culturu.com een 2017 vol liefde en gezondheid, vol dromen om na te jagen, nog meer nieuws om te lezen en momenten om te beleven!

Als je iets kwijt wil, feedback hebt, suggesties, opmerkingen, bedankjes, complimentjes en/of vragen; mail ons of stuur ons een reactie via de website, dat vinden we leuk!
Voor nu: Maak er een gezellige dag, en avond van en, namens de redactie van Culturu.com, a HAPPY NEW YEAR!

1 Reactie

1 Reactie

  1. Lieze

    zaterdag 31 december 2016 at 16:33

    De beste wensen aan iedereen van Culturu.com.

    Dank voor al het nieuws wat jullie 2016 hebben gebracht en natuurlijk het forum waar ik zo blij mee ben en dat 2017 weer een leuk jaar mag zijn met Culturu.com.

    Iedereen een gelukkig nieuw jaar

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle

#Januhairy

Geplaatst

op

Vrouwen worden deze maand massaal opgeroepen om hun lichaamshaar te laten staan en het resultaat te delen op social media. De initiatiefneemster Laura besloot vorig jaar haar lichaamshaar niet te scheren voor een toneeloptreden. Dat leverde vele opmerkingen op terwijl zij er juist goed door voelde. Het maakt haar sterker en ze wilt dat andere vrouwen dit ook ervaren. Vele vrouwen volgde haar voorbeeld en deelde hun foto’s.

Lees verder

Lifestyle

McDonald’s introduceert vega Happy Meal

Geplaatst

op

Kinderen uit Groot Brittannië kunnen vanaf vandaag kiezen voor een vega wrap in hun Happy Meal, als ze bij McDonald’s gaan eten. De wrap is gevuld met een schijf gemaakt uit erwten, tomaten, rijst en rode pesto. Er zijn geen melkproducten in verwerkt. De vega wrap is bedacht door de Britse Vegetarian Society. Er komt voor de volwassenen ook een pittigere versie, aldus de Daily Mail. Of de vega versie binnenkort in Nederland verkrijgbaar zal zijn is onduidelijk.

Lees verder

Meest gelezen