Suriname ALTIJD Dichtbij

Lifestyle

De populairste donkere mannen/vrouwen op social media

Geplaatst

op

Social media is hot, dat is iets wat al een tijdje bij velen bekend is. Ook de sterren (in spé) maken graag gebruik van de nieuwste social media-kanalen. Instagram, Facebook, Twitter en Snapchat zijn momenteel de meest gebruikte social media. Social media zorgt er voor dat je meer aandacht krijgt dan ooit te voren. Je kunt op elk tijdstip en op plek van de wereld je volgers laten weten wat je aan het doen bent. Daarnaast heb je zelf de controle over wát je van jezelf laat zien aan je volgers. Je bent als celebrity niet meer helemaal afhankelijk van de pers maar je bouwt je eigen imago naar eigen invulling op (of af)!

Hieronder een overzicht van een aantal donkere celebs die maar al te graag wat van zichzelf laten zien…

Beyoncé Knowles BeyoncéKnowles

(73,5 miljoen volgers op instagram)

Uiteraard is Queen Bee al jaren populair, mevrouw Knowles timmert al sinds 1997 aan de weg als zangeres. Eerst heeft zij gezongen in Destiny’s Child en was hier immens populair mee. Vervolgens is zij solo gegaan en steeg haar populariteit tot ongekende hoogte!

Beyoncé is naast een koningin op het podium ook een koningin in het beschermen van haar goede imago. Nooit zul je haar betrappen op een openbare ruzie, een sneer naar andere artiesten of een dronken avondje in een hippe club. Beyoncé weet wat ze doet, en ze doet het goed. Zij wist een aantal jaar geleden zelfs haar zwangerschap en miskraam verborgen te houden voor de hele wereld, ondanks dat ze altijd gevolgd wordt door de pers. Beyoncé heeft haar naam inmiddels uitgebouwd tot een groot merk wat wereldwijd gezien word als kwaliteit, creativiteit, vernieuwing en perfect amusement! Het is dus ook niet raar dat Beyoncé maar liefst 73,5 miljoen volgers heeft op instagram. Everybody loves Beyoncé!

Nicki Minaj

Nicki Minaj(42,6 miljoen volgers op facebook)

Een andere goed scorende zangeres op dit moment is Nicki Minaj. Deze uit Trinidad en Tobago afkomstige dame is haar carrière begonnen in 2007 en heeft na lang onderhandelen een platencontract getekend bij Young Money Records (het label van Lil’ Wayne). Sindsdien is ze onverminderd succesvol met grote hits als Where them girls at, Starships, Beauty and the beat en Anaconda.

Naast zingen heeft Nicki ook bijrollen gehad in films als The other woman en Barbershop 3. Nicki Minaj staat bekend om haar excentrieke en sexy uiterlijk waarmee ze maar wat graag iets van zichzelf laat zien. Daardoor is Nicki goed voor maar liefst 42,6 miljoen volgers op Facebook en 20,5 miljoen volgers op Twitter.

Barack Obama

Barack Obama(75,4 miljoen volgers op twitter)

De huidige president van de Verenigde Staten doet het goed op social media en behoort qua volgers tot de top van de celebrities. Obama heeft op twitter maar liefst 75,4 miljoen volgers. En dan te bedenken dat er in heel de USA ongeveer 310 miljoen inwoners zijn. De president van Suriname, Desi Bouterse heeft geen officieel social media kanaal. Mark Rutte, de minister president van Nederland heeft dit wel en heeft op twitter 635.000 volgers. Heeft Barack Obama dan ook nog iets te melden vraag je je af? Jazeker, vrijwel dagelijks word dit twitter account ge-update met foto’s, filmpjes en artikelen over de president. Barack’s vrouw Michelle Obama doet het overigens ook goed op twitter en heeft 2 accounts waarbij de tweets door haar goedgekeurd worden. Deze accounts zijn samen goed voor zo’n 10 miljoen volgers.

Rihanna

Rihanna(81 miljoen volgers op facebook)

Rihanna heeft zich goed in de top weten te zingen en is hierdoor al jaren populair bij vele, vele fans en volgers. Deze zangeres die bekend is geworden met ontelbare hits (o.a. Umbrella, Shut up and drive, Rehab, Who’s that chick, Stay, Work) is een topscoorder in zowel de hitlijsten als op social media. Rihanna heeft op facebook 81 miljoen volgers, op twitter 61 miljoen volgers en via instagram word zij gevolgd door bijna 40 miljoen volgers. Dat, samen met haar meerdere top-tien hits maakt van Rihanna een absolute wereldster waar we nog lang veel van zullen horen!

Michael Jackson

Michael-Jackson(75 miljoen volgers op facebook)

Dat je niet per sé hoeft te leven om populair te zijn maakt Michael Jackson wel duidelijk met zijn volgers op social media. De in 2009 overleden zanger scoort na zijn dood nog beter dan vele andere sterren bij elkaar en heeft op facebook maar liefst 75 miljoen volgers. Op twitter doet hij het een stuk minder goed met nog geen 2 miljoen volgers. Overigens word de facebook pagina levendig gehouden door het management van Michael en door de fans die de posts liken, delen en erop reageren.

Michael Jackson doet het als overleden celebrity financieel ook niet slecht. In 2015 was hij de meest verdienende overleden persoon ter wereld met een omzet van meer dan 1,1 miljard dollar sinds zijn dood in 2009 (115 miljoen dollar in 2015). De 2e plaats is voor Elvis Presley, die verdiende in 2015 55 miljoen dollar door zijn muziek en landgoed Graceland.

Blac Chyna

Blac Chyna(6,8 miljoen volgers op instagram)

Velen vragen zich af wie Blac Chyna is en dat is volkomen logisch. Blac Chyna bewijst dat je zonder veel talent toch onverminderd populair op social media kan zijn. Hoe ze dat dan doet? Een relatie beginnen met een lid van de Kardashian familie.

Blac Chyna is begonnen als stripper in een stripclub en model voor hiphop video’s en heeft zichzelf omhoog gewerkt naar rapper Tyga (bekend van de hit Rack city). Vervolgens heeft ze een relatie gekregen met het broertje van Kim Kardashian, Rob Kardashian. Sindsdien word ze overal gevolgd door de pers en heeft ze inmiddels 6,8 miljoen volgers op instagram. Door de aandacht van de pers en haar relatie met Rob heeft ze de kans gekregen om haar naam als merk uit te breiden en heeft zij inmiddels een eigen make-up merk en beautysalon. Blac Chyna is een slimme zakenvrouw en verwacht binnenkort haar eerste kindje met Rob. Tevens is er een eigen reality serie in de maak over het beroemde koppel. Overigens zijn de zussen Kardashian niet blij met de relatie van hun broertje en Blac Chyna en het schijnt dat Kim en Khloé niet met haar praten. Dit verhaal krijgt zeker een staartje…

Reageer op dit bericht

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lifestyle

Hoeveel glazen kun je op bij een avondje uit?

Geplaatst

op

By

Na een lekker avondje uit waarbij je gezellig hebt zitten borrelen, word je de volgende morgen wakker met een kater. Hoe ouder je wordt des te erger de kater. Hoe komt dat?
Kon je vroeger probleemloos door blijven drinken tot in de vroege uurtjes, naar mate de jaren vorderen, word je steeds harder gestraft voor je alcoholische uitspattingen. Daar zijn meerdere verklaringen voor.

De belangrijkste is dat je spiermassa afneemt als je ouder wordt en daarvoor in de plaats komt vet. Spierweefsel bestaat voornamelijk uit water, dus wordt de alcohol sneller verdund als je meer spieren hebt.Je lever en nieren steeds slechter in staat zijn om giftige stoffen in alcohol af te breken.

Tenslotte is er nog een andere simpele verklaring: doordat je wel wat beters te doen hebt, drink je veel minder vaak dan vroeger. Daardoor is je lichaam minder gewend aan het verwerken van grote hoeveelheden alcohol en komt de kater dus harder aan.

Lees verder

Lifestyle

Bierbuik of ben je te mager, sterfterisico is gestegen

Geplaatst

op

By

‘Het sterfterisico bij zowel mensen met meer vet als bij erg magere mensen is verhoogd antwoordt hooglerlaar voeding en gezondheid Edith Feskens.

Bij slankere mensen is het vaker moeilijker te zeggen waar precies het sterfterisico ligt. Er zijn namelijk ook mensen die veel gewicht verliezen door een tumor of andere ziekte, er zijn anorexiapatiënten en mensen die uit armoede onvoldoende te eten hebben.

Het hebben van een buikje is per definitie ongezond. Vet in de buikholte verstoort het functioneren van onder andere de lever, en daarmee van de hele verteringscyclus. Het lichaam wordt dan minder gevoelig voor insuline en de bloedsuikerspiegel stijgt. Zo ontstaat bijvoorbeeld diabetes type 2, de ouderdomsdiabetes.

Afhankelijk van je leeftijd, sekse, hormonen en erfelijke factoren kan vet op verschillende plekken opgeslagen worden. Zo krijgen vrouwen vaak een peervorm. Zij komen vooral aan op de bovenarmen, dijen, heupen en ook bij de buik. Bij mannen nestelt het vet zich vaker alleen op de buik, waardoor ze een appelvorm krijgen. Door dit verschil in vetopslag zie je een bierbuikje vaker bij mannen dan bij vrouwen.

Gezond leven verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Gezond leven betekent voldoende beweging, gezond eten, goed omgaan met stress en niet roken.  De grote vraag is: hoe gezond ben jij?

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |