woensdag 29 november 2023
25.5 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
5
(1)

Splinternieuwe comedyshow van Rayen Panday

lees ook ...

Chandrikapersad Santokhi slechtste Surinaamse president ooit...

In de politieke geschiedenis van Suriname zal Chandrikapersad Santokhi, ondanks de initiële hoop en verwachtingen, voor altijd bekend staan als een van de minst effectieve leiders van Suriname. Presid...

Dit jaar had Rayen Panday alle tijd om een voorstelling te maken. Met veel te veel grappen bezorgt Rayen je buikpijn van het lachen. Kom genieten van zijn show!

Een hele rits aan snelle grappen en goede verhalen staan voor je klaar. Hij wil deze avond één ding van je terug: je FOCUS. Rayen vraagt zich af waarom hij zich vaak in zoveel bijzaken verliest dat de hoofdzaak er niet meer toe doet. Én waarom we allemaal ‘ons gevoel’ volgen, zonder dat het ons verder brengt. Klinkt vaag, maar dat komt omdat je zijn show nog niet hebt gezien. Laat je door Rayen verrassen.

De pers over zijn vorige programma Fenomeen
“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid” – NRC ★★★★
“Panday toont tomeloze energie en geeft een originele draai aan elke grap die hij maakt” – Theaterkrant

Over Theater Zuidplein

Theater Zuidplein in Rotterdam is het podium van NU met theater dat je raakt. Theater Zuidplein maakt en presenteert voorstellingen voor iedereen op Rotterdam Zuid en ver daarbuiten. Voor alle leeftijden en culturele achtergronden. Het theater laat bezoekers genieten van alles wat een podium verdient en heeft oog voor lokaal talent. De nieuwe locatie biedt Theater Zuidplein meer mogelijkheden om haar ambities voort te zetten én uit te breiden.

Donderdag 28 en vrijdag 29 april | 20:30 uur | Focus | Rayen Panday | Grote zaal | Ticket €21,50 | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Ingezonden nieuws »

meest gelezen

HomeIngezondenSplinternieuwe comedyshow van Rayen Panday