Suriname ALTIJD Dichtbij

Hotspot

Uitgaan in Suriname? Hier moet je zijn!

Geplaatst

op

door
hotlist uitgaan suriname

Nightlife Hotspots Suriname

Surinamers maken graag plezier en zijn met muziek geboren. In deze hotlist nemen we je mee naar leukste uitgaansgelegenheden in Suriname.

Asia de Su

Asia de Su, een mysterieus stukje Azië in Paramaribo. Wil je leuk en origineel uitgaan, bezoek dan een Asia de Su. Een modern en wat chique club met invloeden uit Thailand, China en Japan.

Om deze club te bezoeken hoef je niet ver te reizen, het ligt namelijk in het hart van het uitgaanscentrum. Geniet van een perfecte ambiance om te loungen met heerlijke muziek, cocktails en andere dranken. Naast dranken kun je ook de Aziatische sferen proeven. Geniet van exclusieve hapjes ofwel ‘Finger food’.

Ondanks de Aziatische sferen bevindt de club zich op de eerste verdieping van een pand in ‘typisch Surinaams’ bouwstijl, met rondom ene balkon en binnen een luxe bar.

’t Vat

Een heel bekend bar-restaurant in Paramaribo is ’t Vat. Een populair terras onder schaduwrijke bomen.

Overdag vindt je er vooral mensen die van hun ontbijt en lunch genieten werkend achter een laptop, en in de avond kun je terecht voor een heerlijk gerecht waarna je daarna nog lang kan nagenieten van heerlijke muziek en cocktails. ’T Vat organiseert veel thema avonden zoals een salsa-night, voetbalavond en een Nederlandse avond.

t-vat-suriname
‘t Vat in Suriname

Danceclub Tequila

Tequila organiseert naast feestjes op iedere vrijdag- en zaterdagavond ook geregeld live optredens en andere evenementen. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om dure drankjes, want er wordt regelmatig een happy hour georganiseerd waardoor Tequila bier, rum, wodka en (uiteraard) tequila goedkoop verkrijgbaar is. De muziek die hier wordt gedraaid bestaat voornamelijk uit dancehall, hiphop, R&B, Latin, house en caribbean. Aan stilstaan aan de bar doen ze niet in Suriname, dus zorg ervoor dat je je moves gereed hebt voor als je de dansvloer opgetrokken wordt.

Danceclub Tequila Suriname
Danceclub Tequila Suriname

Zsa Zsa Zu

Een club die je echt niet mag missen op je Suriname holist is Zsa Zsa Zu. Ga lekker los op diverse muziek soorten zoals Salsa, Bachata, Merengue, classics uit de jaren 70 en 80, house, trance, dance, hip hop, R&B, Dance Hall, Reggaeton. Kortom voor iedereen is er wel vertier. Naast dansen heeft Zsa Zsa Zu ook een bioscoop, restaurant en bowlingbaan.

Next Club

Heb je in de avond zin om de voetjes van de vloer te gooien? Next club gevestigd op de eerste etage van het Ramada Paramaribo Princess Hotel. Deze exclusieve club heeft op vrijdag en zaterdag de tofste feestjes van heel Paramaribo die steevast zijn uitverkocht. Goed nieuws voor de ladies, dames mogen gratis naar binnen.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Hotspot

Ronaldinho in Nederland voor vrienden

Geplaatst

op

door

Ronaldinho was gisteren in Nederland om er zijn vrienden te bezoeken. De ex-ster voetballer was er in de Zaanse ‘probleemwijk’ Poelenburg, deze hebben de Braziliaanse wereldster hartelijk ontvangen.

Ronaldinho heeft een straatvoetbal evenement bijgewoond, welke georganiseerd werd voor straatvoetballers. Er is bewust geen poeha gemaakt van zijn bezoek in Nederland. Nauwelijks media activiteiten en geen pers bericht. Ronaldinho wilde vooral zijn vrienden bezoeken.

Na afloop was een een mini persconferentie, waar er een vraag werd gesteld aan Ronaldinho over het huidige succes van Ajax. “Eén van de leukste ploegen in de wereld om naar te kijken. Ze geven vreugde aan iedereen. En het belangrijkste: aan mij”, zei hij met een knipoog. 

Maar het allerbelangrijkste aan zijn bezoek was dat hij zijn vrienden zag die dezelfde passie delen, namelijk straatvoetbal. “Erg leuk om te zien waar mijn vrienden iedere dag trainen. Dit zijn de plekken waar het talent vandaan komt. Ik voel me hier thuis.”

Lees verder

Hotspot

Quincy Promes & Culturu

Geplaatst

op

door

Quincy Promes is in een comfortable thuis situatie rustig aan het chillen met een sigaar in zijn hand. Hij zingt op een culturele wijze een spiritueel liedje.

Quincy zingt in het Surinaams, voor degenen die hem kapot willen maken en negatief over hem praten. Maar dat doet hem niets, want spiritueel is hij sterker dan dat, “a Obia e wroko”.

Dit filmpje wordt gedeeld op Social Media, LOL.

Lees verder

Meest gelezen