Suriname ALTIJD Dichtbij

Hotspot

Surinaams fijnste hotels om in te verblijven!

Geplaatst

op

door
hotel-hotspots suriname

Hotel Hotspots Suriname!

Hoewel het massatoerisme Suriname gelukkig nog niet heeft bereikt, wil dat natuurlijk niet zeggen dat er geen hotels zijn in het land. Integendeel, Suriname beschikt over steeds meer hotels van prima kwaliteit. Hieronder een overzicht van de fijnste hotels in Suriname.

Hotel Eco resort

Gelegen langs de prachtige Suriname Rivier is Eco Resort Inn op loopafstand van het historische centrum van Paramaribo en het uitgangscentrum een heerlijk hotel om in te vertoeven.

Het hotel heeft 122 kamers, een bar, terras, tropische binnentuin, zwembad, poolbar en een eigen parkeerterrein. Wat wil je nog meer!

Omdat het hotel onderdeel uitmaakt van de Torarica Group mag je kosteloos gebruik maken van extra faciliteiten zoals een fitness centrum, sauna’s, jacuzzi’s, tennis banen en veel meer.

Ondanks de Aziatische sferen bevindt de club zich op de eerste verdieping van een pand in ‘typisch Surinaams’ bouwstijl, met rondom ene balkon en binnen een luxe bar.

Krasnapolsky

Elegant en comfortabel en ideaal gesitueerd in het hart van de bruisende binnenstad van Paramaribo, is Hotel Krasnapolsky de perfecte keus voor vakantiegangers die genieten van het stadsleven en zakenreizigers die mobiel wensen te zijn.

Hotel Krasnapolsky bevat 84 smaakvol ingerichte kamers, verschillende eet- faciliteiten, conferentiezalen en diensten, zwembad, sauna, een levendige winkelgalerij en niet te vergeten een verkoopkantoor van Orange Travel waar heel gemakkelijk reisplannen, tours en andere activiteiten volledig geregeld kunnen worden.

Courtyard by Marriott Paramaribo

Courtyard by Marriott is prachtig langs het water gelegen aan de oever van de Suriname rivier nabij het bruisende uitgaanscentrum van Paramaribo. Dit 4 sterren hotel steekt door haar uitgebreidere faciliteiten en services met kop en schouder uit boven de meeste Courtyards by Marriott’s in de regio.

Het hotel onderscheidt zich ten opzichte van de normale Courtyards by Marriott’s door onder andere een groter zwembad, meer inhouse restaurants, een gym en uitgebreidere service.

De aanwezige faciliteiten en comfortabele kamers maken courtyard by Marriott de ideale uitvalsbasis voor een ieder die op een luxe manier wenst te genieten van Suriname.

Torarica

In het Centrum van Paramaribo, aan het water gelegen, biedt Torarica een prachtig uitzicht op de Suriname Rivier en is slechts een wandeling van 2 minuten verwijderd van het uitgaanscentrum van Paramaribo. Hotel torarica is naast een hotel ook een Casino.

Torarica biedt 132 ruime en elegant gemeubileerde kamers die allen voorzien zijn van alle faciliteiten en gemakken welke verwacht kunnen worden van het meest gerenommeerde viersterren hotel in Suriname.

Queens hotel

Queens hotel ligt midden in het uitgaanscentrum van Paramaribo en staat bekend als een van de levendige hotels. Met 30 ruime kamers en vriendelijke service laat Queens hotel een blijvende indruk achter bij haar gasten. Queens hotel biedt alle standaard faciliteiten aan en heeft een evenwichtige prijs-kwaliteit verhouding.

Vanwege de ideale ligging, scoort zij hoog bij reizigers die op loop afstand willen overnachten van het uitgangsleven en ook langs de ophaal route van de binnenlandse tours willen verblijven.

De Surinaamse keuken en internationale gerechten die Torarica’s Chefs je serveren, zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat je blijft terugkomen voor meer.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Hotspot

Ronaldinho in Nederland voor vrienden

Geplaatst

op

door

Ronaldinho was gisteren in Nederland om er zijn vrienden te bezoeken. De ex-ster voetballer was er in de Zaanse ‘probleemwijk’ Poelenburg, deze hebben de Braziliaanse wereldster hartelijk ontvangen.

Ronaldinho heeft een straatvoetbal evenement bijgewoond, welke georganiseerd werd voor straatvoetballers. Er is bewust geen poeha gemaakt van zijn bezoek in Nederland. Nauwelijks media activiteiten en geen pers bericht. Ronaldinho wilde vooral zijn vrienden bezoeken.

Na afloop was een een mini persconferentie, waar er een vraag werd gesteld aan Ronaldinho over het huidige succes van Ajax. “Eén van de leukste ploegen in de wereld om naar te kijken. Ze geven vreugde aan iedereen. En het belangrijkste: aan mij”, zei hij met een knipoog. 

Maar het allerbelangrijkste aan zijn bezoek was dat hij zijn vrienden zag die dezelfde passie delen, namelijk straatvoetbal. “Erg leuk om te zien waar mijn vrienden iedere dag trainen. Dit zijn de plekken waar het talent vandaan komt. Ik voel me hier thuis.”

Lees verder

Hotspot

Quincy Promes & Culturu

Geplaatst

op

door

Quincy Promes is in een comfortable thuis situatie rustig aan het chillen met een sigaar in zijn hand. Hij zingt op een culturele wijze een spiritueel liedje.

Quincy zingt in het Surinaams, voor degenen die hem kapot willen maken en negatief over hem praten. Maar dat doet hem niets, want spiritueel is hij sterker dan dat, “a Obia e wroko”.

Dit filmpje wordt gedeeld op Social Media, LOL.

Lees verder

Meest gelezen