zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
0
(0)

Zwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

De politie van het bureau Centrum ontving een melding van een steekincident op die locatie. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze slachtoffer aan, wiens identiteit nog onbekend is. De 39-jarige verdachte, R.D., vluchtte weg na de daad, maar meldde zich later bij de politie op de plaats delict. R.D. werd onmiddellijk gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau.

Volgens voorlopig onderzoek leidde “Agronto” vermoedelijk een zwerversbestaan en bezocht hij die dag het Veerplein om iemand te ontmoeten. Op dat moment confronteerde de verdachte hem en zei dat hij niet naar achteren mocht gaan. Hieruit ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen. Op een bepaald moment haalde R.D. een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij “Agronto” in zijn hals verwondde, met fatale gevolgen. Het scherpe voorwerp is niet gevonden.

Het levenloze lichaam van Agronto is op last van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie in beslag genomen voor autopsie. Na overleg met het O.M. is de verdachte R.D. in voorlopige hechtenis genomen. Het onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden