woensdag 7 juni 2023
29 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
0
(0)

Zwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden

lees ook ...

Politie arresteert drie verdachten bij drugsinval in Nieuw-A...

Op 1 juni 2023 heeft de politie van het bureau Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne, bij een drugsinval aan de Commissaris Roblesweg, drie verdachten gearresteerd. J.W., I.R. en V. worden beschu...

De politie van het bureau Centrum ontving een melding van een steekincident op die locatie. Bij aankomst troffen de agenten het levenloze slachtoffer aan, wiens identiteit nog onbekend is. De 39-jarige verdachte, R.D., vluchtte weg na de daad, maar meldde zich later bij de politie op de plaats delict. R.D. werd onmiddellijk gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau.

Volgens voorlopig onderzoek leidde “Agronto” vermoedelijk een zwerversbestaan en bezocht hij die dag het Veerplein om iemand te ontmoeten. Op dat moment confronteerde de verdachte hem en zei dat hij niet naar achteren mocht gaan. Hieruit ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen. Op een bepaald moment haalde R.D. een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij “Agronto” in zijn hals verwondde, met fatale gevolgen. Het scherpe voorwerp is niet gevonden.

Het levenloze lichaam van Agronto is op last van het Openbaar Ministerie (O.M.) door de politie in beslag genomen voor autopsie. Na overleg met het O.M. is de verdachte R.D. in voorlopige hechtenis genomen. Het onderzoek naar deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZwerver overlijdt na steekpartij; verdachte aangehouden