dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Zware aanrijding tussen auto en bromfiets: 17-jarige met ernstige verwondingen

lees ook ...

Broers betrokken bij conflict: arrestatie na aangifte van mi...

De politie van het bureau Livorno heeft de 39-jarige verdachte A.O. gearresteerd op verdenking van ernstige mishandeling. De aanleiding voor deze arrestatie was een aangifte die zijn 37-jarige jongere...

In de ochtend van dinsdag 6 februari 2024 vond een ernstige aanrijding plaats op de  J.A. Lachmonstraat, ter hoogte van het VHP-centrum, tussen een auto en een bromfiets, waarbij de 17-jarige bromfietser B.S. ernstige lichamelijke letsels opliep. Na melding van de aanrijding onderzocht de politie van het bureau Flora de locatie.

Bij aankomst troffen zij de ambulance aan met het 17-jarige slachtoffer B.S. erin. Voorlopig onderzoek wees uit dat zowel de automobiliste B.P. als de bromfietser vanaf de Floralaan kwamen en richting de rotonde reden. Ter hoogte van het VHP-centrum sloeg de automobiliste rechtsaf om via de noordelijke rijstrook van de Mr. J.A. Lachmonstraat naar de Albertlaan te gaan. Op dat moment botste de bromfietser, die vermoedelijk met hoge snelheid reed, tegen de achterzijde van de auto, wat resulteerde in de aanrijding.

De chauffeuse, in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, was niet onder invloed van alcohol of drugs en kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen zijn in beslag genomen door de politie van Flora, die het onderzoek naar de aanrijding voortzet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZware aanrijding tussen auto en bromfiets: 17-jarige met ernstige verwondingen