zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Zoon vast voor diefstal geld bejaarde moeder

lees ook ...

Verdachten aangehouden voor diefstal van dure parfums in Par...

Op dinsdag 14 mei 2024 heeft de Recherche van Regio Paramaribo drie verdachten aangehouden in verband met de diefstal van dure parfums uit een winkel aan de Wilhelminastraat. De verdachten, geïdentifi...

De politie van bureau Latour heeft op maandag 13 mei 2024 de verdachte G.D. (49) aangehouden op zijn woonadres in de omgeving van de Kweeklustweg. G.D. wordt ervan verdacht een geldbedrag van zijn moeder te hebben weggenomen. De politie kreeg melding van de diefstal en startte een onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat de verdachte, die samen met zijn moeder woont, geldbedragen in Surinaamse dollars (SRD) en Amerikaanse dollars (US) uit haar slaapkamer had gestolen.

De aangeefster, een 84-jarige vrouw, verklaarde dat zij op zondag 12 mei 2024 samen met haar partner de woning had verlaten om naar Moengo te gaan. Bij terugkomst ontdekte zij dat het slot van haar slaapkamerdeur was geforceerd en dat het geld ontbrak.

De moeder vermoedde onmiddellijk dat haar zoon G.D. de dader was en smeekte hem om het geld terug te geven. Hij gaf echter slechts een deel van het gestolen geld terug en hield de rest voor zichzelf, waarna de moeder besloot de politie in te schakelen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.D. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek naar de diefstal loopt nog.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZoon vast voor diefstal geld bejaarde moeder