woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Zoon mishandelt moeder met ijzeren staaf

lees ook ...

Verdachte oplichting en verduistering in verzekering gesteld...

De verdachte S.H. (39) is op verdenking van oplichting en verduistering op vrijdag 26 mei 2023 door politie ambtenaren van de afdeling Fraude aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie door...

Een 17-jarige jongen heeft zijn moeder met een ijzeren staaf mishandeld. De mishandeling vond op 10 december plaats, waarna J.B door de politie van het bureau Latour op zijn woonadres is opgespoord en aangehouden. De moeder deed de afgelopen week aangifte van mishandeling tegen haar zoon.

Volgens haar verklaring is de jongen erg onhandelbaar en loopt vaak weg van huis. Vanaf zijn 13e jaar zoekt de moeder naar professionele hulp bij de verschillende instanties, maar er treedt geen verandering op in het gedrag van haar zoon.

De afgelopen week kwam J.B. in de vroege ochtend naar huis en werd aangesproken door zijn moeder. Dit viel niet in goede aarde bij hem, waardoor de tiener tekeer ging. Aangezien de moeder vond dat haar zoon onfris rook, nam zij op een gegeven moment een emmer water en gooide die op haar zoon.

Toen pakte hij een ijzeren staaf die in zijn nabije omgeving was en gooide die op het hoofd van de moeder. De vrouw liep daarbij een gezwel op aan haar hoofd. Na zijn daad verliet hij de woning met de woorden “dat zijn moeder de politie mag bellen, maar dat hij niet voor lange tijd opgesloten zal worden.” Ook deed hij bedreigende uitlatingen naar zijn moeder.

De vrouw deed huilend het politiebureau aan voor het doen van aangifte waarna J.B. werd opgespoord en aangehouden. Hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. De ijzeren staaf waarmee J.B. de moeder een slag heeft toegebracht is in beslag genomen.

Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld en vanwege zijn jeugdige leeftijd ondergebracht in het jeugdcellenhuis van Opa Doelie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZoon mishandelt moeder met ijzeren staaf