donderdag 2 december 2021
26 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
4
(1)

Zoon mishandelt moeder met bezemstok om boze geest te verdrijven

lees ook ...

Jonge Nederlandse vrouw met drugs aangehouden in Suriname

Afgelopen woensdag is een 23-jarige Nederlandse vrouw met meer dan 3 kilo cocaïne aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname. Tijdens de controle is zij ontmaskerd. De vrouw zegt n...

De 32-jarige Mitchel S. is in de vroege ochtend van 30 augustus door de politie van De Nieuwe Grond voor mishandeling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. De 52-jarige D.S.,  moeder van de verdachte, deed op diezelfde dag aangifte tegen haar zoon op het politiebureau.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat Mitchel zijn moeder heeft mishandeld, omdat de vrouw had geweigerd haar telefoonoplader aan hem af te staan. Dit viel niet in goede aarde bij de zoon, waardoor hij naar een bezemstok greep waarmee hij zijn moeder te lijf ging.

De vrouw heeft slagen op haar hoofd en lichaam moeten incasseren. Ook bracht de jongeman zijn moeder klappen toe in het gezicht. De politie die na de melding van het Command Center, gauw het adres aandeed, trof de verdachte Mitchel aan.

Hij gaf toe zijn moeder te hebben geklapt, omdat zij behekst is. Om de boze geest uit haar lichaam te verdrijven , bracht hij haar met een bezemstok de slagen toe.

Mitchel die een drugsverslaafde is en eerder in aanraking is gekomen met de politie is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZoon mishandelt moeder met bezemstok om boze geest te verdrijven