zaterdag 9 december 2023
29.9 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Zoon gearresteerd na bedreigingen en misbruik tegen moeder

lees ook ...

Priester gearresteerd wegens mishandeling en doodsbedreiging...

Op dinsdag 5 december 2023 heeft de politie van het bureau Groningen de 52-jarige priester E.D. aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De priester wordt ervan beschuldigd zijn echtg...

Op donderdag 9 november 2023 heeft de 74-jarige D.D. aangifte gedaan van bedreiging, belaging, vernieling, en schennis der eerbaarheid tegen haar zoon B.B. Uit het onderzoek blijkt dat B.B. in november van het vorige jaar naar Suriname terugkeerde en bij zijn moeder introk. Sindsdien heeft hij het leven van zijn moeder bemoeilijkt door herhaaldelijk te dreigen haar te vermoorden of van de trap te duwen.

Daarnaast schroomde hij niet om ongepaste handelingen te verrichten, zoals het tonen van zijn geslachtsdeel en het dreigen met seksueel misbruik. B.B. ging zelfs zover dat hij de schutting van het erf vernielde door er met zijn vrachtvoertuig tegenaan te rijden. Uit angst en schaamte heeft D.D. nooit eerder de politie ingeschakeld.

Deze traumatische gebeurtenissen hebben ertoe geleid dat de aangeefster vaak met zelfmoordgedachten rondloopt, vanwege de ondraaglijke situatie. Nadat B.B. vernam dat zijn moeder de politie had ingeschakeld, sloeg hij op de vlucht. Na intensief speurwerk werd B.B. aangehouden, waarbij de politie twee jachtgeweren, een vuistvuurwapen, en bijbehorende patronen in zijn bezit aantrof.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) werd B.B. in verzekering gesteld. De politie van Livorno heeft de zaak momenteel in onderzoek, zoals gemeld door de politie van Regio Paramaribo.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZoon gearresteerd na bedreigingen en misbruik tegen moeder