maandag 22 april 2024
30 C
Paramaribo
9.9 C
Amsterdam
5
(2)

Zoon automonteur verkoopt auto van klant na overlijden vader

lees ook ...

Ondernemer gearresteerd na vondst vuurwapen bij roadblock in...

Tijdens een roadblock aan de Kwattaweg op maandag 15 april 2024, in het kader van "Operatie Zero Tolerance", hebben politiemedewerkers van de Surveillance Unit Duisburglaan (SUD) in samenwerking met l...

De 53-jarige B.J. deed op 14 september 2022 aangifte op het politiebureau latour tegen de verdachte F.T.(29), nadat hij vermoedde dat deze man zijn auto had gestolen. Naar zeggen van de aangever had hij zijn voertuig ter reparatie gebracht voor de vader van F.T., die kort daarna kwam te overlijden.

Toen hij het adres van de overledene aandeed om zijn auto op te halen, kreeg hij van de zoon van F.T. te horen dat hij niets afwist van de auto en dat het voertuig nergens op dat adres te bespeuren was. De man keerde onverrichter zaken naar huis, waarna hij voor zijn werk naar het binnenland vertrok.

Na enige tijd deed hij een sloperij te Paramaribo aan voor het zoeken van een onderdeel van een machine waar hij plotseling een voorbumper met kentekenplaat en achterklep van zijn voertuig zag. Hij begreep toen dat het in reparatie afgestane voertuig, na het overlijden van de reparateur, waarschijnlijk door de zoon F.T., was doorverkocht aan de sloperij.

Na de aangifte stelden de wetsdienaren een onderzoek in en kregen van het sloopbedrijf een adres door waar de vermoedelijke verkoper tevens verdachte woonachtig moest zijn. Deze werd vervolgens opgespoord en op 14 mei 2023 ter plekke aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte F.T. werd na te zijn voorgeleid, na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ingesloten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZoon automonteur verkoopt auto van klant na overlijden vader