dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Zeven personen vast voor smokkelen van poederzeep

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

Bij de Clara Sluis in het ressort Corantijpolder in Nickerie zijn door het Regio Bijstandsteam West zeven verdachten gearresteerd. De arrestatie volgde na een melding over vermoedelijke smokkelactiviteiten op die locatie. Bij aankomst troffen de wetsdienaren enkele mannen aan die witte jutezakken in een voertuig aan het laden waren.

De verdachten probeerden te vluchten bij het zien van de politie, maar werden staande gehouden. Na het openen van de zakken bleek er poederzeep in te zitten. Er werden in totaal 94 jutezakken met poederzeep in beslag genomen. Onderzoek heeft aangetoond dat de poederzeep via een boot vanuit Guyana naar Suriname werd gesmokkeld.

Aangezien de verdachten geen aankoopbonnen of bewijs van aankoop konden tonen, zijn ze gearresteerd op verdenking van overtreding van de wet tegen smokkelen en economische delicten. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het voertuig en de in beslag genomen poederzeep blijven voorlopig in handen van de politie, die het onderzoek verder zal voortzetten onder leiding van de Recherche van Regio West.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZeven personen vast voor smokkelen van poederzeep