maandag 24 juni 2024
24 C
Paramaribo
22.1 C
Amsterdam
5
(1)

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

lees ook ...

Supermarkt-eigenaar overvallen in Munder: “SRD 100.000 buitg...

Supermarkt-eigenaar X.G. (35) is gisteren overvallen in zijn winkel aan de Guaranistraat te Munder. De criminelen maakten SRD 100.000 buit en namen ook de camerabox en de mobiele telefoon van de winke...

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bij aankomst in een boot langs de oever van de Nickerierivier. Het duo was vermoedelijk vanuit Brazilië naar Guyana gereisd en via de backtrackroute teruggekeerd naar Suriname.

Beide verdachten werden conform opsporingsberichten overgebracht naar het politiebureau en direct voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) zijn ze in verzekering gesteld. In het verdere onderzoek werden op aanwijzing van J.B. en A.D. nog vier andere verdachten in Paramaribo aangehouden.

Ook dit viertal is overgebracht naar het politiebureau, voorgeleid en na afstemming met het OM in verzekering gesteld. Een zevende verdachte meldde zich op donderdag 17 mei 2024 met zijn raadsman op het politiebureau. Hij werd onmiddellijk aangehouden, voorgeleid en eveneens in verzekering gesteld na overleg met het OM.

Deze zeven mannen worden ervan verdacht betrokken te zijn bij de moord op een 78-jarige man aan de Tweekinderenweg. Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg