zaterdag 1 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
12.2 C
Amsterdam
0
(0)

Zes verdachten aangehouden voor diefstal DAF-truck

lees ook ...

Man die zus bedreigt en haar auto vernielt achter slot en gr...

Amzoel A. is op zaterdag 24 september door de politie van het bureau Corantijn ter zake vernieling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Amzoel heeft op die bewuste avond met een ...

Zes verdachten zijn voor diefstal van een DAF-truck, een bromfiets, generators, een paar hoses en accu’s door de politie van het bureau Paranam en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) aangehouden. Het gaat in deze om de twee 27-jarigen Stanley R. en Steven R., Wishal M. (28), Ricky M. (23), de 32-jarige Jonathan B. en de 18-jarige Tavion die ervan verdacht worden eerder op die dag de diefstal te hebben gepleegd in het Mapanegebied in het politie ressort Paranam.

De benadeelde B.D. deed in de middag van 21 augustus aangifte van deze diefstal bij de politie van het bureau Paranam. De wetsdienaren van politie post Redidoti hadden vermoedelijk de zes verdachten aangehouden. Het gemengd team van de politie die de locatie aandeed voor onderzoek, trof de zes verdachten en de buit gemaakte spullen aan in het Mapanegebied aan.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het zestal in opdracht van ene Kent de goederen heeft weggenomen vanuit een houtconcessie. Hierna moesten de verdachten de goederen brengen naar een landing van hetzelfde bedrijf aan de Afobakaweg. Volgens de aangever die tevens ook waarnemend directeur is van het bedrijf te Afobaka, gaf de politie te kennen dat hij de persoon is, die aangeeft welke opdrachten uitgevoerd moeten worden en dat Kent niet werkzaam is voor het bedrijf.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten door de politie in verzekering gesteld. De goederen zijn in beslag genomen en is de zaak overgedragen aan de Recherche van Regio in het Mapanegebied in het politie ressort Paranam Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeZes verdachten aangehouden voor diefstal DAF-truck