maandag 25 september 2023
32.1 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Woordenwisseling om lichaamsgeur eindigt in steekpartij

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

Op dinsdag 13 juni 2023 heeft de politie van het bureau Latour de jeugdige verdachte S.A. aangehouden wegens mishandeling. Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt dat de 23-jarige A.R. zijn vriendin R.P. (18) bezocht op een adres in het ressort Latour. Op dat moment voegde de jongere broer van de vriendin zich bij hen. A.R. verzocht hem om uit zijn buurt te blijven, omdat hij de lichaamsgeur van de broer niet kon verdragen.

S.A. werd boos, begon de vriend van zijn zus uit te schelden en greep naar een voorwerp om hem te slaan, wat niet lukte. De bezoeker A.R. greep ook naar een voorwerp en sloeg S.A. op zijn schouder, waardoor de broer op de grond viel.

De vriendin van A.R. keurde zijn gedrag af en sprak hem aan, waarna hij haar in het gezicht sloeg. De moeder van R.P., die getuige was van het incident, riep haar dochter naar binnen. Op dat moment richtte de vriend zich tot de moeder en zijn vriendin om zijn excuses aan te bieden, maar werd hij door de jeugdige S.A. verwond in zijn rug met een scherp voorwerp.

De gewonde vriend werd voor medische behandeling vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar hij ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen. De verdachte S.A. werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doeli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeWoordenwisseling om lichaamsgeur eindigt in steekpartij