vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Woning vernield en in brand gestoken

lees ook ...

Visser in Coronie aangehouden wegens overtreding Vuurwapenwe...

De 42-jarige visser J.A. is door de politie van het bureau Coronie aangehouden op zijn woonadres aan de Eduard Wolfstraat wegens overtreding van de Vuurwapenwet. Terwijl de wetsdienaren bezig waren me...

De verdachte V.S. heeft zich op 31 maart gemeld op het politiebreau van Lelydorp alwaar hij werd aangehouden. V.S. wordt ervan verdacht samen met zes andere kompanen vernielingen en brand te hebben gesticht op een woonadres te Haarlem in het district Saramacca.

De benadeelde I.M. deed op vrijdag 24 maart jongstleden aangifte van bovenstaande en verklaarde aan de politie dat zij na enige tijd te hebben vertoeft in het buitenland, zij met toestemming van de kapitein zich heeft gevestigd in het dorp. Op een bepaald moment zag zij op die bewuste dag zeven manspersonen in de richting van haar hut en woning komen,  vernielingen aanbrachten aan haar woning en het in brand staken. Daarna vluchtten zij weg .

De verdachten werden door de politie gezocht, maar niet gevondrn. V.S. werd na zijn aanmelding op 31 maart 2023 voorgeleid en is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingesloten. Aan de aanhouding van de andere voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeWoning vernield en in brand gestoken