zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Wijn dief Waka Pasi aangehouden

lees ook ...

Drugskoerier aangehouden op Srefidensi

Op onze onafhankelijkheidsdag 25 november werd de 42 jarige drugsverdachte N.S. door de Stootgroep Oost, onderleiding van de Regio commandant hoofdinspecteur Melvin Pinas aangehouden. De verdachte ...

De 36-jarige Milton D. is door leden van de Recherche van Paramaribo op 10 juni tijdens surveillancewerkzaamheden aan de Wilhelminastraat aangehouden. Milton, een oud-bekende van de politie, heeft zich meermalen schuldig gemaakt aan verschillende inbraken. Toen de politie hem in de gaten had was hij bezig vanuit een taxi goederen uit te laden.

Het vermoeden rees bij de rechercheurs op dat zijn handeling geen zuivere koffie was. Op de verdachte werd aangetroffen en in beslag genomen een doos inhoudende verschillende wijnsoorten. Na gerechercheerd te hebben, bleek Milton in één van de cabana’s te Waka Pasi, te hebben ingebroken.

Milton ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd en verklaarde aan de wetsdienaren dat hij de wijnsoorten bij een Cubaan had gekocht. Hij plaatste de doos bij Waka Pasi, waarna hij met een taxi de doos met wijnsoorten ophaalde.

De eigenaar van de cabana deed van de inbraak aangifte op het politiebureau Centrum. De aangever verklaarde dat er nog enkele goederen zijn weg genomen. Deze goederen zijn echter nog niet achterhaald. Hangende het onderzoek zijn de in beslag genomen wijnsoorten nog niet afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Milton door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeWijn dief Waka Pasi aangehouden