woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
5
(1)

Werknemer steelt rekken eieren bij werkgever

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op donderdag 10 augustus 2023 tijdens surveillance een manspersoon die zich verdacht ophield achter een winkelzaak aan de Wilhelminastraat aangehouden.

De man vluchtte bij het zien van het politievoertuig, achterna gezeten door één van de wetsdienaren. Hij sprong in een nabijgelegen riolering, maar de politieambtenaar sommeerde hem eruit te komen en sloeg hem in de boeien.

De eigenaar van de winkelzaak voegde zich daarna bij de groep en gaf de wetsdienaren aan dat de verdachte een arbeider van hem is, die op dat moment geen dienst had. Bij een ingesteld onderzoek merkte de winkeleigenaar op dat er drie rekken eieren uit de zaak waren weggenomen.

Hierna werd de verdachte ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en werd na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeWerknemer steelt rekken eieren bij werkgever