maandag 20 maart 2023
23.8 C
Paramaribo
7.1 C
Amsterdam
0
(0)

Weer verdachten mensensmokkel aangehouden

lees ook ...

Twee mannen aangehouden voor moord op taxichauffeur

De afdeling Kapitale Delicten heeft na intensief speurwerk twee verdachten aangehouden in de zaak van de ontzielde taxichauffeur Vijaikumar Mangroe. Het lichaam van de 47-jarige man werd op zaterdag 1...

Binnen een korte tijd zijn er weer verdachten van mensensmokkel aangehouden in Nickerie. Het gaat om de verdachten S.A. (26) en 27-jarige A.R. Tijdens controlewerkzaamheden werd het voertuig dat door A.R. werd bestuurd door leden van het Regio Bijstandsteam West (RBTW) tot stoppen gesommeerd. Terwijl een politieambtenaar tot de bestuurder sprak, stapte de bijrijder S.A. uit.

De wetsdienaar vroeg de drie Guyanezen die op de achterste zitting zaten naar hun documenten. De drie Guyanese paspoorten werden toen overhandigd aan de politieambtenaar. De politieman vroeg aan A.R. om zijn voertuig beter langs de weg te parkeren. A.R. zag toen zijn kans schoon, reed met hoge snelheid weg en wist uit zicht van de politie te geraken.

Na een zoekactie door de RBT-ers werden A.R. en S.A. later op de dag met het voertuig in het Lachmon project achterhaald. De drie Guyanezen waren toen niet meer in het voertuig. A.R. verklaarde aan de politie dat hij de Guyanezen, die aan de hand van hun paspoorten illegaal in het land bleken te zijn, bij de Openbare Markt van Nickerie had afgezet. Aangezien het verhaal van A.R. en S.A. niet strookte, werden zij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten door de politie in verzekering gesteld. De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio West.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeWeer verdachten mensensmokkel aangehouden