zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouwelijke arrestanten op Nieuwjaarsdag ontvlucht uit cellenhuis

lees ook ...

Ontvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden

Het Regio Bijstand Team Paramaribo, heeft op dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majoko in een woning aan de Bolletriestraat wederom ...

Twee vrouwen die waren ingesloten in het cellenhuis te Geyersvlijt, hebben kans gezien om te vluchten. Het gebeurde op Nieuwjaarsdag rond 03.30. Het duo verliet het cellenhuis door van de schutting te springen en weg te rennen. Om het vluchten te vergemakkelijken, gebruikten zij een matras bij de schutting.

Een van de vrouwen heeft zich intussen samen met haar advocaat aangemeld op het politiebureau en is weer achter slot en grendel gezet. Ze was naar huis gegaan, maar de familie heeft met een advocaat contact opgenomen zodat zij zich weer kon aanmelden. Deze vrouw wordt verdacht van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

De andere arrestant die voor diefstal was ingesloten is nog voortvluchtig. Aan haar aanhouding wordt gewerkt.

Een 34-jarige arrestant van het cellenhuis Rijsdijk in Suriname, is op oudejaarsavond ontvlucht uit het ziekenhuis. Hij had dinsdagavond geprobeerd om zelfmoord te plegen. Hij brak 3 scheermesjes in kleine stukjes en slikte die in. Daarvoor werd hij in het ziekenhuis opgenomen.

De man zou geen aandacht krijgen en ging over tot de daad. Volgens hem werd hij ook geslagen door celgenoten. De man die was ingesloten voor oplichting, is nog niet aangehouden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouwelijke arrestanten op Nieuwjaarsdag ontvlucht uit cellenhuis