maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Vrouw steelt groot geldbedrag van werkgever

lees ook ...

BID team houdt drie drugssmokkelaars aan op Pengelluchthaven...

Het Bestrijding Internationale Drug (BID) team heeft op de Internationale J.A. Pengelluchthaven drie passagiers die op het punt stonden naar het buitenland te vertrekken, aangehouden. De gearresteerde...

De politie van Livorno heeft L.X., een vrouw die verdacht wordt van het verduisteren van een aanzienlijk geldbedrag, aangehouden. De aangifte werd gedaan door V.E., een ondernemer die ziek was en genoodzaakt was het financiële beheer van zijn bedrijf tijdelijk over te dragen aan L.X. Na zijn herstel ontving hij klachten van klanten over geldoverboekingen naar een privérekening op naam van G.M.

L.X. ontkende betrokkenheid, maar screenshots van een buitenlandse klant toonden aan dat er ook geld was overgemaakt naar een privérekening op naam van B.A., een nicht van L.X. die in België woont.

Na onderzoek bleek dat L.X. geld van het bedrijf had overgemaakt naar de privérekeningen van G.M. en B.A. De politie arresteerde haar na de aangifte. In overleg met het Openbaar Ministerie is L.X. in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw steelt groot geldbedrag van werkgever