woensdag 31 mei 2023
31.8 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw steekt partner dood en steekt lichaam in brand in Commewijne

lees ook ...

Spraakgebrekkige zoon na mishandeling moeder en dreiging bra...

De 27-jarige U.K. werd onlangs aangehouden door de politie van het bureau Santodorp. De politie was opgeroepen na een melding van een verontrustende situatie waarbij een man zich misdroeg op een adres...

De 33-jarige T.K. heeft haar 65-jarige vriend R.D. om het leven gebracht in zijn huis in Tamansari, in het district Commewijne. Na ontvangst van de melding heeft de politie ter plaatse onderzoek verricht en het lichaam van R.D. aangetroffen.

Het motief voor deze daad is nog onbekend, maar uit het voorlopige onderzoek blijkt dat er vaak sprake was van relatieproblemen tussen de verdachte en het slachtoffer. Op de avond van de moord bezochten de twee elkaar en dronken alcohol. Later die avond hadden ze waarschijnlijk een ruzie, waarbij T.K. haar partner met een scherp voorwerp kapverwondingen toebracht en zijn lichaam in brand stak.

De vrouw probeerde te vluchten maar werd door de politie in de nabijheid van het huis van het slachtoffer gearresteerd. Ze is in hechtenis genomen en overgebracht naar het politiebureau.

Het lichaam van R.D. is in beslag genomen voor obductie in opdracht van het Openbaar Ministerie en het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw steekt partner dood en steekt lichaam in brand in Commewijne