dinsdag 25 juni 2024
24.6 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
5
(1)

Vrouw steekt partner dood en steekt lichaam in brand in Commewijne

lees ook ...

Verdachte krijgt 10 jaar cel voor misbruik kinderen oppashui...

De kantonrechter heeft uitspraak gedaan in de strafzaak tegen de verdachte Q.W., die verdacht wordt van het misbruiken van jongens in een oppashuis te Flora. Hij werd in de gelegenheid gesteld om het ...

De 33-jarige T.K. heeft haar 65-jarige vriend R.D. om het leven gebracht in zijn huis in Tamansari, in het district Commewijne. Na ontvangst van de melding heeft de politie ter plaatse onderzoek verricht en het lichaam van R.D. aangetroffen.

Het motief voor deze daad is nog onbekend, maar uit het voorlopige onderzoek blijkt dat er vaak sprake was van relatieproblemen tussen de verdachte en het slachtoffer. Op de avond van de moord bezochten de twee elkaar en dronken alcohol. Later die avond hadden ze waarschijnlijk een ruzie, waarbij T.K. haar partner met een scherp voorwerp kapverwondingen toebracht en zijn lichaam in brand stak.

De vrouw probeerde te vluchten maar werd door de politie in de nabijheid van het huis van het slachtoffer gearresteerd. Ze is in hechtenis genomen en overgebracht naar het politiebureau.

Het lichaam van R.D. is in beslag genomen voor obductie in opdracht van het Openbaar Ministerie en het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeVrouw steekt partner dood en steekt lichaam in brand in Commewijne